Smärta, möten och nytt Youtube-klipp

Jag fick inte många timmars sömn förra natten. Hade så fruktansvärt ont i kroppen, mest ryggen och höfterna,  oavsett hur jag låg så gjorde det ont. Lilja och David tyckte dessutom att det var dags att vakna kl. 4.30…Jag som bävade över att behöva gå upp kl. 6…
Smärtan i kroppen höll i sig hela morgonen, gjorde ont oavsett om jag stog upp, gick, satt ner eller låg ner. Nästan så jag grinade och det gör jag inte för vilken smärta som helst. Proppade i mig massa painkillers och tillslut blev det bättre.  Smärtan har inte kommit tillbaka med samma kraft och hoppas att den håller sig borta för gott.
Barnen kom i alla fall iväg till skolan idag och Nellie och Älva är hemma veckan ut. Eftermiddagen bestod av läxläsning. Thor älskar sina läxor och var glad över att han hade en hel del matteläxa att ta igen.

image

Han är dessutom jäkligt duktig på matte 🙂 Både jag och Peter är rätt duktiga på matte och det var ett av mina favoritämnen i skolan men har inte riktigt lyckats föra över det på ungarna…Thor är den första som verkligen älskar matte till skillnad från sina äldre syskon.

Imorgon ska jag till Stockholm. Först blir det ett återbesök till Stockholm Beauty Center med mina ögonbryn. Sen tänkte jag hinna förbi Allt för föräldrars kontor och säga hej innan jag ska på ett spännande möte som är hemligt för nu 😉

Idag är det torsdag och jag släpper ett nytt klipp på min youtube-kanal. Det är en återblick från Familjen Annorlunda när vi hade nio barn. Ni får följa mig när jag handlar ett graviditetstest, gör det och får veta att jag är gravid med barn nummer tio, Nellie 🙂 Det är ett speciellt minne för mig för det var inte så lätt för mig och Peter att bli gravida den gången, vilket det varit innan dess. Vi berättar om det i klippet och det är mycket känslor, jag hoppas att ni gillar det. Kommentera gärna på youtube-kanalen. Jag läser allt 🙂

Kram ‚ù§

  1. Jag vet att det kan låta hemskt för par som på riktigt kämpat med att bli med barn, men för oss som blivit gravida fort börjar vi fundera då det plötsligt inte går så fort som man är van vid. O varje månad med – känns jobbig. Så jag förstår precis vad Mirka menar.

 1. Vad jag älskar er i familjen annorlunda! Så himla roligt att följa er, fick en tankeställare när jag såg klippet och ni säger ”vi ville ha två barn max!” Och det är precis det jag också säger. Haha får se om jag blir som ni. 😉

  KRAM

 2. Underbart!
  Får gåshud o liten tår i ögat, kommer själv ihåg känslan när man får se strecken! önskar jag skulle skaffat en till liten! kram

 3. 7 månader låter som en relativt kort tid, min kusin och hennes sambo är inne på sitt 9:e år i kampen om ett barn. Naturlig väg, insemination, ivf…

 4. Litet slag i ansiktet att ni säger att ni försökt sååå länge och kämpat så hårt. När det är 7 korta månader och 1 år är vanligt. Slag i ansiktet till alla oss som försökt i många år för en. Det kändes lite som om du vill ha sympati för oj vad ni har kämpat.

  1. Ledsen att du tolkar det så negativt 🙁 Allting i livet är relativt och ja, för oss var det jobbigt med 7 månaders försök när jag annars blivit gravid trots p-medel. Absolut inte min mening att trampa någon på tårna. Men även jag måste få ha rätt till MINA känslor som var verkliga i allra högsta grad just då 😉 Och som sagt var, det betyder inte automatiskt att jag ger ” ett slag i ansiktet ” för alla som kämpar upp till flera år med att bli gravida. Jag önskar att ALLA skulle ha lätt att bli gravida och kunna få så många barn man nu vill ha, jag önskar att det inte finns hemska sjukdomar som tar livet av allt för unga människor, jag önskar att det inte fanns krig i världen. Jag önskar att alla bara ska få ha ett bra liv och ett liv som de vill själva ha. Tyvärr så är inte livet så 🙁 Det smärtar mig men jag kan inte påverka många saker som jag skulle vilja kunna göra 🙁 Men för det måste vi ändå kunna ha rätt att känna någonting om VÅRA motgångar även fast de må vara väldigt fjuttiga i det stora hela. Kram

 5. Håller med om att det är relativt! Våra två första bara blev till på första försöket, tredje tog nio månader och jag tyckte det var en evighet. Fjärde tog tre år och nu tycker jag att nio månader var ju faktiskt inte alls så länge…Man jänför utifrån egen erfarenhet.

 6. SÅ härligt att se tillbaka på detta. Tack för allt du/ni delar med av er familj .
  Njut av alla fina vackra barn.

  sen detta med 7 månaders väntan och att andra har många års väntan.
  Allt är ju olika från olika familjer så klart är det jobbigt för alla. Men man ska ju våga erkänna sin väntan o längtan fast andra har det jobbigare
  Förstår inte att man kan sitta o svara negativt om sånt. ALLA HAR SITT !

 7. Alltså, jag kan förstå om man tycker vad å 7 månader är j ingen lång tid..
  Nej men som Mirka skrev, att har man aldrig haft svårt att bli gravid tidigare så klart att 7 månader känns som lång tid!
  Tror knappast hon skrev det för att få sympatier?
  Eller ett slag i ansiktet nej tror inte det är så hon menar heller..
  Alla måste ju ha rätt till sina känslor, sina erfarenheter..
  Sen är det säkert skitjobbigt när man kämpar flera år för att bli gravid.. :-/
  Men känns inte som att det är för att trycka ner er som kämpar som hon la ut det klippet..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..