En dag med massa lek

Idag åkte vi till Leos lekland med barnen. Selina och Alice har ju varit i Torstuna hos våra gamla grannar hela veckan och Orvar kom och lämnade de till leklandet så att de också fick vara med :-) 

Ungarna har sprungit runt och lekt sig helt svettiga. Lilja var lite rädd för allting i början men efter lunchen blev det fart i henne och hon åkte rutschkana efter rutschkana totalt orädd. David var rädd i början och ville bara vara i famnen. Men till slut sprang även han runt och jagade bollar 🙂

  
  
  
Lunchpaus 

  
  
  
  
   
 
  
  

Efter 4 timmars lek åkte vi hem. Lilja var jättetrött och blev jättesur men somnade fort i bilen. 

Imorgon är det skola och förskola igen, lediga veckan har gått fort. Nu får vi hålla tummarna att vi får vara friska ett tag nu.  Kevin var superdålig innan helgen, han hade hög feber och ont överallt i över 4 dagar men även han är nu på bättringsväg 🙂

Jag har fortfarande lite av huvudvärken kvar men inte hela dagarna längre. Även hostan är mycket bättre. Det som besvärar mig mest just nu är stoppljuset mitt i hakan

  

Inte ens smink biter på den 😀 Jag som varit så glad som inte haft en finne sen David föddes… Brukade alltid få en jobbig jävel strax innan mensen och helt plötsligt kom de inte. Och var inte saknade heller kan jag lova. Men nu har de hittat tillbaka till mig igen sen förra mensen *suck * Allvarligt talat, blir man aldrig för gammal för finnar?? 

Nä, bäst att komma i säng nu, klockan ringer 6 imorgon igen…

Kram ❤️

LOADING..