Hjälp mig lite nu, nytt klipp m.m

Om ett par veckor ( 18-20 mars ) åker vi återigen till den härliga barnmässan i Karlstad. Jag behöver akut hitta en syskonvagn att ha med dit och har hittat två olika som intresserar mig mest. Nu vill jag höra ris och ros från er som har/har haft nån av vagnarna :-)

Vagn 1:

  
Gillar denna vagn som verkar vara lätt och smidig och går att ha som en enkelvagn med en sidokorg 🙂

Vagn 2:

  
Vi har haft en baby jogger singelvagn som jag tyckte mycket om därför är även denna vagn av intresse 🙂

Vad har ni för erfarenheter av dessa vagnar? 

Oftast vill inte Lilja åka vagn men lite behov lär vi ha av en syskonvagn i alla fall  till sommaren vid långpromenader och olika utflykter. 

Idag har vi lagt ut ett nytt klipp från vår första säsong i Familjen Annorlunda. När Peter åker och handlar själv med alla barnen 🙂 Jag älskar att se tillbaka, så små barnen var där 🙂 Nellie frågar hela tiden om var hon är och förväxlar sig med Selina 😀 Och Thor då…. Så liten han var där ‚ù§Ô∏è


Idag kom alla barnen iväg till skola och förskola halleluja . Vissa såg framemot det mer än andra 🙂 Jag har mest roat Lilja och David med legobygge m.m Att hänga tvätt med David i hasorna är en prövning då han gillar att riva ner allt jag hänger upp. Har kommit på att om jag går och startar dammsugaren så släpper han allt annat för att skynda sig till dammsugaren så funkar inget annat tar man till dammsugar-tricket 😀

På torsdag åker jag till Finland och har en del att stå i innan dess. Har även ett par utvecklingssamtal att se framemot denna vecka… 

Och bara för att jag gnällde om finnen som lyser på min haka så tror jag att den tog illa vid sig och vill ge igen. För nu har jag en till redig jävel på gång! En…okej… Men två?!? 

Kram på er ‚ù§Ô∏è

 1. Jag hade en mountain buggy fast enkelvagn under ett års tid när jag arbetade på Nya Zeeland. Det är den bästa vagn jag kört runt med, så smidig och enkel att ha med! Klarar allt från skumpig terräng, backar, stränder, trånga affärer osv! 🙂

 2. Jag tycker hjulen ser bättre ut på mountain buggy, men har ingen erfarenhet av någon av vagnarna egentligen. Men bor man på landet är det bra med rejäla däck! Så den hade jag valt 🙂

  Att dammsugaren kan vara sååå rolig 🙂 Jag har också en dammsugarpojke 🙂 Men när jag hänger tvätt, tar jag fram en badbalja med vatten som han kan plaska med. Vad gör man inte för att få ha tvätten ifred 😀

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 3. Babyjogger alla ggr. Har haft en till mina tvillingar. Underbar att fälla ihop, tar lite plats i bagaget och så kan man avskärma de små från varandra med suffletten när de sover. Är nog bra i stojet på mässan med ‚ò∫

 4. Vi är supernöjda med vår Baby jogger. Vår långa treåring sitter bra trots tjock overall och jag gillar att suffletterna går så långt ner, perfekt vid sol eller när barnen sover. Dessutom är den väldigt smidig ihopfälld! /Martina

 5. Babyjogger!!!
  Har inte haft dubbel, men flera vänner som har. Har den själv i singel, är den vagn jag varit nöjdast med. Smidig men ändå är den rejäl och har hög maxvikt. 5-åringen som är 120 lång och väger 22 kilo åker i den ibland utan problem. Tar liten plats i bilen om den står på högkant, suffletten är outstanding!!!, och rullar superlätt!

 6. Urban jungle! Bästa vagnen vi haft! Vi bor ute på landet och den klarade skogen, lerig landsväg och var kanon på vägar som inte blivit snö-röjda. Gick in genom vanliga dörrar och barnen satt mycket bra. Lätt att tvätta var den också 🙂

 7. Mountain buggy! Har en till mina tvillingar o älskar den! Super på all terräng, skogsvägar, snö mm.
  Men har i o för sig inte prövat baby jogger;-) spännande o höra sen vad de blev o vad du tyckte om den:-)

 8. Jag ville inte lägga för mycket pengar på syskonvagn, den skulle användas (och används) som kärra till dagis. Jag hittade en på 2:a hand, gå på barnloppisar osv.

 9. Vi har kört med mountain buggy Swift o duo. Mycket nöjda med båda. När vi valde dubbelvagnen stod det mellan duo o duet. Vi valde duo pga att duet var så smal att vår stora kille som då var tre knappt fick plats med axlarna. Våra barn är nu nyss fyllda 3 år(90cm o 12,5kg) o 5 år( 110cm o 17,5kg)får därmed gott om plats i duo.
  Mycket smidig
  Lätt att fälla ihop o upp
  Ej tung så jag kan lyfta i o ur bilen själv
  Tar inte upp hela bilens bagage om man lägger den upp o ner.
  Lycka till!
  Malin

 10. elite GT duo e lätt den bästa och rejälaste vagnen och så lättkörd.
  Jag älskade o köra den vagnen. Så regäl.
  Ställ in den på högkant och den tar endast halva platsen mot andra vagnar, i bilen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..