Hemma igen och ett nytt klipp

Vi hade en sista heldag på mässan igår innan vi styrde hemåt. Stannade till och åt middag på vägen och handlade lite frukost m.m hem. Vi kom fram strax före kl. 22. De flesta av barnen hade somnat i bilen så de bara klädde av sig och la sig direkt. Det blev lite senare för mig och Peter som skulle ta itu med väskorna m.m Trött var bara förnamnet…

  
Sleten morsa

Nästan alla blev dessutom Jätteförkylda under helgen. Näsorna rinner och igår börjades det hostas och flera har ont i halsen 🙁 

Återkommer till helgen när jag har fått ordning i huset, tvätten osv 😉

Igår kom det ut ett nytt Youtube-klipp. De flesta barnen älskar att pyssla och det handlas en hel del pysselsaker hos oss. Nu har de tjatat om påskpyssel i veckor så jag passade på att handla på Panduro när jag sist var i Stockholm. 


Kram kram ❤️

LOADING..