För ansiktet

Som ni vet så använder jag regelbundet produkter från MayBeauty och gillar de starkt. Ibland samarbetar jag med de när de har olika erbjudanden. Nu har de ett bra paket-erbjudande med 3 produkter i som jag i samarbete med MayBeauty ska presentera för er.

Paketet innehåller Face Mask, Pore Mask och Face Gel

Vi börjar med Face Gel

Face Gel rengör ansiktet effektiv från döda hudceller så hyn blir ren och len på några sekunder. Porerna blir rensade och man får bort det oljiga i hyn.

Applicera gelen på de ställen du vill rengöra. Jag kör oftast kinderna och hakan.

Massera in gelen ordentligt och efter några sekunder ser man hur döda hudceller börjar lossna.  Tvätta ansiktet med ljummet vatten. Jag älskar hur len och fin hyn blir efteråt 🙂

Face Mask

Face mask tar bort pormaskar, död hud och motverkar akne.

Applicera masken på tvättat men torrt ansikte. Undvik området kring ögon, mun och hårfäste. Vill ni inte täcka hela ansiktet (kanske har ni mycket fjun som ni gärna vill behålla) går det lika fint att lägga endast på problemområden som näsa, kinder och panna. Låt masken sitta i ca. 30-40 minuter innan du försiktigt drar av den. Tycker man att det gör för ont så kan man tvätta av med varmt vatten 😉

Face Masken är min och tjejernas favorit och ger en fantastisk resultat efteråt.

Pore Mask

Pore Mask är en ansiktsmask som rensar porerna och gör hyn fri från orenheter efter bara en behandling.

Den suger ut talg och fett och rengör porerna. Masken stänger porerna och gör de mindre och lämnar huden lenare och finare.


Applicera masken på de ställen du vill rengöra. Låt masken sitta kvar under 15-30 minuter innan du sköljer av den med ljummet vatten.

Min hy känns alltid som ny efter masken. Mycket lenare och renare och ger mig en fräsch start på dagen :-)

Produkterna är väldigt bra att använda tillsammans då de ”jobbar” tillsammans och resultatet är en skinande ren hy.

Ni som inte har provat dessa produkter, gör det, jag kan varmt rekomendera de! Ni får 30% rabatt på detta specialpaket om ni använder er av min rabattkod: mirkaface   HÄR !

LOADING..