Jordgubbar efter spöregn 

Idag har vädret verkligen varit växlande. Vi skulle till Ulva för att plocka jordgubbar och det var soligt när vi åkte hemifrån. Halvvägs började det spöregna så vi valde att åka till Maxi så länge. Handlade och efteråt åt vi lunch på donken som barnen tjatade till sig. Det händer mer och mer sällan att vi äter där då varken jag eller Peter gillar deras mat men ibland får barnen sin vilja igenom ändå ;-) Jag själv nöjde mig med kaffe och en chokladdonut


När vi var klara att åka hade solen kommit fram igen så vi styrde mot jordgubbslandet 🙂

När vi gick från bilarna mot jordgubbarna upptäckte vi snabbt att det var ett dåligt beslut att komma direkt efter regnet och utan gummistövlar! Leran fastnade under skorna som blev tyngre och tyngre för varje steg. Fick göra rent hjulen på vagnen flera gånger för det blev tvärstopp.

 

Det var dåligt med jordgubbar så vi plockade inte så mycket denna gång 


Efter middagen bytte jag om och stack iväg på en löprunda. Inte sprungit på över en vecka så det var skönt att göra det igen 🙂 Vi hade uppehåll men när jag sprang hörde jag mullret av åskan långt borta. Halvvägs på min runda på 4 km började det regna lite smått. Åskan närmade sig snabbt så jag skyndade på mig lite extra och hann hem precis innan åskvädret passerade oss 😉

Jag har bakat tårtbotten och rensat jordgubbarna så de är klara till imorgon


Imorgon ska jag upp tidigt, kl. 5,30 för att köra Kevin till jobbet och sen ska jag till tandläkare. Kl. 8.30. Ingen sovmorgon imorgon inte 😉

Kram ❤️

  1. Jag känner inte dig, men stort grattis på födelsedagen och stort grattis till att du verkar vara en så stark och förståndig kvinna! Jag håller fullständigt med dig i allt du skriver. Det måste bara vara barnens bästa att mamma och pappa mår bra på varsitt håll än må dåligt tillsammans. Ha en fin födelsedag och lycka till med framtiden ❤️

  2. Grattis på födelsedagen Mirka! 🙂 Första gången jag skriver till dig. Tycker du är fantastisk. Det är ni båda. Ni kommer vara precis lika grymma på var sin adress. Det behöver inte bli så allvarligt allting. Ta en dag i taget. Det kommer gå fint med allt, det är jag helt säker på. Kram!

  3. Jag blir så varm i hjärtat av att höra att du och Peter anstränger er och fortsätter att göra saker tillsammans som en familj. Ni var/är så vackra ihop och efter att ha tittat lite på repriserna som går på tv nu så inser jag att ni nog är det enda paret som TAR i varandra. Peter håller om dig hårt framför ensamtagningarna, ni kysser varandra och är allmänt kärleksfulla. Såg precis avsnittet när ni varit i kista centrum och klippt er/köpt skor till allihopa och under tiden gick Peter och köpte ett halsband till dig i present för bebisen i magen. Han satte på dig det där utanför bilen och då grinade jag för att det var så fint! Ni såg så himla kära ut. Hoppas verkligen att ni under dessa sex månader hittar tillbaka till varandra. (Tips är att köra lite varannan-vecka under tiden) vet flera som hittade tillbaka till varandra på det sättet. Snälla ta mig inte på fel sätt, klart man ska följa ditt hjärta men vad hjärtat vill och vad hjärtat behöver stämmer inte alltid överens. Som när barnen VILL ha ballerinakex och saft till mellis men dom BEHÖVER fullkornsmacka och mjölk. All kärlek till dig Mirka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..