Sköna dagar och prat

Dagarna går i lugnens tecken och vi bara njuter av ledigheten. Med lek utomhus, lek och spel inomhus och små utflykter :-) Vi har spelat yatzy med killarna som egentligen inte ens fattade vad de gjorde men bra gick det när vi hjälpte de :-D 

Jag och Peter har ägnat mycket tid åt att prata om framtiden. Mycket praktiska saker och ting som ska lösas och vi är också överens om alla punkter 🙂 Vi kommer bra överens, pratar , busar och kramas. Vi har hittat en bra nivå för oss båda och framförallt för barnen som är vårt prio ett. Vi har 23 år i bagaget och är ett bra team även nu ❤️ 


Syskonkärlek ❤️

I flera dagar har Benny tjatat om att få pannkakor. Han älskar pannkakor mest av alla barnen. Men det är ju så drygt att grädda pannkakorna. Så idag kompromissade vi och det blev ungspannkaka med korv i 😉


Denna unge alltså och hans hår ❤️ David har fått samma kvalitet på sitt hår som Linnea, Thor och Älva har dvs jättetjockt och lockigt. Och nu i värmen är han konstant svett-blöt om håret som de större barnen älskar att rufsa till 😀

Idag fick Linnea lust att baka vilket hon inte gjort på länge. 


Chokladkaka med grädde och chokladdoppade jordgubbar och banan 🙂 Supergott!

Imorgon ska jag, Linnea, Kevin och hans Mli iväg över helgen 😉 Eller Kevin och Mli åker hem före mig och Linnea men en stund är vi tillsammans. Jag har lite överraskningar åt de stora tonåringarna vilket de kommer att bli så glada över 😉

Hur har ni haft det?

Kram ❤️

 1. Vad skönt att ni är lediga och har tid att prata, det är så himla viktigt tror jag.
  Lycka till båda två med resten av ert liv tillsammans med era barn.

 2. Så underbart att ni kan prata,busa och kramas. Ni är så fantastiska tillsammans. Önskar er båda två och alla era barn, LYCKA TILL vidare i Era liv på olika håll. Många kramar från Helena i Skåne

 3. Heder åt er båda (fast lite extra åt Peter) för att ni trots omständigheterna klarar av att leva som en familj och göra roliga saker tillsammans. Extra starkt av Peter som, vad jag har förstått, är den som blir lämnad.
  Önskar er en fortsatt skön sommar och att ni lyckas att lösa allting till det bästa.

   1. Precis, Lina L, så kan det mycket väl vara. Det är därför jag tycker att det är extra hedervärt av Peter att ändå fixa det, för barnens skull.

 4. Såå härligt att läsa om vilken fin relation ni har till varandra! Precis som jag och min ex-man har och hade innan vi skilde oss!
  Många kramar till er båda! ❤️

 5. Åh så spännande! 😀

  Jag önskar både dig och Peter all lycka och hoppas att ni båda hittar vad ni söker efter! ❤️

 6. Tittar på repriserna av familjen Annorlunda på tv om dagarna….Säger varje gång dom visar er familj..; Å hoppas dom har ändrat sig angående skilsmässan…dom är ju så fina ihop Absolut inget illa menat.respekterar ert beslut…men ni ser / såg så lyckliga & fina ut. Ha en fortsatt trevlig sommar.Kram

 7. Skönt att ni kan vara vänner de är det bästa för era barn!!! Jag avgudar eran underbara familj kul att följa er!!!! Kramar till er alla!! Inga-lill

 8. Jag är full av beundran av hur ni verkar lösa det praktiska runt skilsmässan. Att kunna umgås på semestern med barnen på ett vettigt sätt, det är det inte många par som skulle klara av. Peter verkar ju vara en riktig klippa i familjen som sätter familjen först, all heder åt honom. Det måste ju vara otroligt svårt för honom att vara i den här situationen. Om jag har förstått det hela rätt så är det dina känslor som har svalnat, det händer tyvärr ibland att det blir så och jag har aldrig trott på att ”hålla ihop” för barnens skull. Det gjorde mina föräldrar och det är inget jag kan rekommendera. Det är säkert tufft och kommer att bli tuffare , men med den stora kärlek ni har till era barn och haft till varandra, så löser ni det säkert på bästa sätt!
  Jag önskar er alla Lycka Till och hoppas att det löser sig till det bästa!!

  1. Jag tror det är lätt att säga om ens föräldrar inte skilt sig. Forskning, bla av Bris (så ni kan googla på några säkord fr att hitta rapporten) visar att barn oftast tycker att föräldrar ska hålla ihop. Undantaget föräldrar som bråkar mkt. Ofta är föräldrars skilsmässa ett återkommande problem; att sorgen/ilskan/oron kommer tillbaka i vågor. Barn till skilda har ofta nedstämdhet pga oro för hur andra föräldern har det. För att inte tala om hur barn mår när någon förälder träffar en ny och alltföroftast skaffar fler barn med denne. Rent krasst sett ur barnens perspektiv: barn mår bäst av att av föräldrar håller ihop.
   Tror många förstår detta men ändå skiljer sig då det helt enkelt är otänkbart att fortsätta tillsammans. Å andra sidan Tror jag också många romantiserar skilsmässor och förenklar dem, speciellt sett ur barnens perspektiv och speciellt om man inte upplevt det själv som barn.
   Tänker absolut inte värdera Mirkas skilsmässa som positiv eller negativ, önskar dem bara lycka till med det livet har att vänta för dem båda. Det kanske kommer bli jobbigt, men livet är inte alltid lätt

 9. Vad underbart att höra att du och Peter inte bråkar igenom er separation utan fortfarande kan bete er bra mot varandra.
  Det borde fler ta efter. Lycka till i framtiden och ha ett fortsatt trevligt sommarlov 🙂
  Kram Tina

 10. Ni är en fantastisk familj vilka fina barn. Hoppas ni överväger en skilsmässa. Vad säger dom äldre barnen? Ska du bo kvar i huset? Fortsatt trevlig sommar kram till er alla.

 11. Fina Mörka och Peter! Så imponerad av er. All lycka och kärlek till er
  Tänker på er när vi besöker Gränby . Ute på semester nu och va där igår så barnen fick leka av sig

 12. Så himla härligt att ni kan fortsätta vara vänner ! Även om känslorna tar slut så har man endå en gång älskat varandra Så skönt för barnen med! Har själv gått igenom en separation när våran dotter då va 6 veckor! En tuff separation och vi kan än idag inte riktigt ha den relation jag skulle önska för min dotter ! Detta är 7 år sen!
  Önskar er alla ett lyckligt liv! All kärlek ni är så otroligt fina människor !

 13. Idag slog det mig att Peters känslor för Mirka kanske inte är särskilt starka heller… Han kanske är glad att hon tar steget och det är därför det funkar bra tills de väl flyttar isär… Om så är fallet är det ju bra:)

 14. Jag tycker inte synd om någon som har gått ut och blivit en offentligperson. Hålla på och ömka om sin skilsmässa. Det är väl självförvållat. Ta det onda med det goda.

 15. Ibland tänker jag lite filosofiskt… Vad är egentligen kärlek? Är det att vara ett bra team, trivas ihop, skratta, kramas, ha en bra vardag. Vad är att älska?
  Hur vet en vad som är en transportsträcka och vad som är att stanna? Hur ser djupare kärlek ut efter många år?
  Er separation väcker mycket tankar hos mig..

 16. Skillsmässa är ingen enkelt saker att göra det offentligt pga media är knappast lättare. I detta fall dessutom så otroligt mer praktisk. Går ju inte att skaffa varsin 3-rummare och köra varannan veckan bara så där. Beröm för att Mirka och Peter kan vara vänner och tänka på alla men vill även säga att det är deras skyldighet som föräldrarna att fixa detta. Vem skulle annars göra det? Kram till er alla i Norrströmsfamiljen.

 17. Hej goa Mirka!!! Bra att Peter och du är vänner!!! Att ni kan lösa saker tillsammans! !! Skilsmässor är inte roliga…men funkar man inte ihop så gör man inte det!!!! Lycka till med allt!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..