Lilla prinsessan ❤️

Peter brukar kalla Lilja för prinsessan och då säger hon ” Nejj, duu pjinsessa pappa! ” :-D Underbara, envisa unge :-)

Idag är det 3 år sedan hon kom till oss ❤️


Vår yngsta lilla prinsessa för 3 år sedan ❤️

Barnen var glada över att få åka till förskolan idag. Regn och rusk men det berörde inte de alls. Alice hade väldigt ont i halsen och var hängig så hon fick stanna hemma idag… Jäkla virus och gå runt bland alla. 

David hade en period mellan kl. 23 – 02 där han vaknade med max tio minuters mellanrum och var superledsen 🙁 Han skrek, jag gick till honom och bäddade om och smekte en stund på huvudet. Han somnade om och jag la mig snabbt i sängen. Och efter 5-10 minuter var det samma visa igen. 

Tog upp honom till min säng men nej, det gillades inte alls. Satt i soffan en stund men inte det heller dög. Bara egna sängen. Jag såg i kors till slut 😀 Så idag har jag inte fått så mycket gjort utan försökt vila upp mig lite . 

Imorgon ska Oliver till tandläkaren och på onsdag är det Selinas tur 😉 Och på torsdag har vi ett till födelsedagsbarn i huset 😉 


Kram ❤️

LOADING..