Ännu mera svamp m.m

Äntligen börjar alla barnen bli helt fria från förkylningarna. Både Alice och David är friska igen och de andra som varit lite småsnoriga är på banan igen :-) Både igår morse och i morse kände jag mig så som man brukar känna sig när en förkylning börjar bryta ut så jag kör nu stenhårt med ColdZyme och har inte haft mera känningar * peppar peppar… *

Igår efter middagen skulle Benny hämtas hos en kompis som bor nästan 2 mil från oss, ute på landet med de bästa svampskogen bakom sig. Vi tog med oss de mindre barnen medans de andra ville vara hemma och se på film. När vi var nästan framme hos Benny ringde han och frågade om att få sova över 😀 

När vi nu ändå var där så passade vi på att kika in i skogen. Barnen var lyckliga och frossade i de enorma blåbären som växer där i överflöd och jag och Peter plockade kantareller 🙂


Det blev en hel del på kort tid 😉

Idag har inte vädret varit den bästa. Äppelträden är fulla av äpplen som äntligen börjar bli mogna. Hade tänkt att blocka en massa idag men får göra det imorgon istället. 

Idag blev det en tur in till Uppsala istället för att köpa en ny mobil åt Selina som råkade ha sönder sin gamla i torsdags. 

Ikväll har det varit ”disco” i vardagsrummet. Lilja bara måste ha en klänning när hon ska dansa och fick låna en av Nellie. Jag försökte fota de dansandes men det är omöjligt att få bra bilder när de är i full rörelse 😉


Lika snabbt som Lilja började dansa gav hon upp huxflux , satte sig ner och började ”läsa” en bok 😀


Kram ❤️

LOADING..