Nytt till barnrummet m.m

Nästa helg ska vi till Älskade Ungar – barnmässan i Örebro vilket vi ser framemot jättemycket. Bo på hotell, äta gott, träffa gamla och nya vänner, umgås med alla och få kika in hos mängder med utställare. Superskoj :-)

Min vän Angelica och hennes sambo Rickard har ett företag thefashionroom.se och de är en av utställarna på mässan och jag tycker att alla som ska besöka mässan ska kika in i deras monter och se allt fint de har där 😉 Ni andra hittar deras hemsida HÄR !

De har fått in en massa fint inom barninredning som jag ser framemot att få känna och klämma på på mässan.


Hur söta är inte de här NEO-mammutarna då! En gunghäst mammut och ett gulligt litet dragdjur, så söta 🙂


Den här klädstången vill jag ha till både Lilja och David <3 Får dock vänta till efter flytten då det förhoppningsvis blir ett bättre rum åt de två 😉


Småtjejerna vill ha alla dessa kökssaker vilket jag kan förstå 😉


Jag kan tänka mig att köpa de till tjejerna i julklapp 🙂


Racebilbanan tror jag att David skulle tycka om, han älskar bilar men vi har gjort oss av med de flesta när Thor ledsnade på att leka med de.

Nä men på allvar, det finns jättemycket fint att hitta hos thefashionroom.se. HÄR kommer ni direkt till barnrummet  😉

Och nu dog jag lite grann!


De har fått in nya mini EOS-lampor!! Hur söta är inte de då?! VILL HA-faktorn är extremt stor nu 😀

Vi har en jättestor EOS som vardagsrumslampa ( 75cm ) och en liten bordslampa ( 35cm ) , den här nya lilla EOS-micro är 22cm liten. Jag vet inte riktigt vart jag skulle kunna ställa en sådan just nu men oooh….spelar väl ingen roll, ett ställe hittar man alltid för en söt liten lampa eller hur 😉 Lilla micro hittar ni HÄR .

Självklart har jag tiggt till mig en liten rabattkod så att ni får 15% rabatt på hela sortimentet när ni anger koden: mirka15 🙂

Koden gäller fram till onsdag 21/9 kl.23.59!

I samarbete med thefashionroom.se

LOADING..