Återbäring med Refunder

I samarbete med Refunder.se

 

Har ni koll på vad Refunder är? Jag har sett reklam om det men aldrig kommit till skott för att testa först nu när jag blev erbjuden ett samarbete med de. Och efter att ha loggat in mig där och kollat runt så bannar jag mig själv för att inte ha använt refunder tidigare!


Jag handlar en hel del online och med tanke på att det finns 100-tals butiker där så finns också de flesta av mina favoritbutiker där. Det betyder att jag hade kunnat få en hel del återbäring om jag använt refunder.se!


Men bättre sent än aldrig 😉 Nu inför julen kommer jag bland annat att beställa en del saker från min favorit leksaksbutik Lekmer och kan då också få återbäring. Och med återbäring så får man tillbaka riktiga pengar utbetalda på sitt konto – inga presentkort eller dyl! Det kostar dessutom ingenting att bli medlem 😉

 


Jag letar efter en klänning till julen och har hittat ett par möjliga jag funderar på hos Ellos vilket är ju perfekt att beställa ifrån nu 😉

Hittade även Linneas och Jennifers favoritbutik Hollywood där de köper en hel del plagg 🙂

Nu är det snart black friday vilket betyder att vissa butiker har speciella erbjudanden just denna vecka! Tex då Lekmer.se som kommer att ha upp till 70% rabatt ( på utvalda produkter ) samt fri frakt med kod under Black Friday och hela helgen + 7,5% återbäring från Refunder ända fram till 15 januari!

Några andra butiker som har en provisionhöjning fram till 27/11 är bla: CDON.COM, Hotels.com och eleven.se….. 😉

Klickar du HÄR får du dessutom 50:- extra att shoppa för om du blir medlem på Refunder!

Och om ni redan är Refunder-medlemmar så får ni 50kr extra om ni tipsar en vän. Då får alltså tipsaren och vännen 50kr vardera 😉 HÄR hittar ni info om hur man bjuder in en vän.

Så varför inte shoppa via Refunder när man ändå ska shoppa online och på så vis få tillbaka en slant 😉

Ett samarbete med Refunder.se

LOADING..