Vad händer idag?

Igår var Linnea på konsert i Stockholm och det föll på min lott att hämta hem henne sent på kvällen. Resan hem från Globen var hemsk, jag var så fruktansvärt trött. Stannade till vid en mack för en bensträckare och laddade upp med 2 koppar kaffe och lite ätbart för att orka köra hem ;-)

Tidigare på dagen var vi och storhandlade och jag hittade även lite smått och gott på reorna.


Bla denna klänning till Lilja att ha till Lucia 🙂 

Kevin skrev teorin igår och klarade den wihii Jag är så stolt över honom ❤️ Uppkörning nästa vecka och massa tummhållningar 😉 

Jag och Oliver såg på Idol innan jag skulle iväg och hämta Linnea.


Idag var vi uppe tidigt och gjorde en god frukost med ägg och bacon m.m Ungarna uppskattar när man gör lite extra på helgerna 🙂

Småbarnen har blivit badade på löpande band och nu tänker jag baka lite med de.

Vad hittar ni på idag?

Kram ❤️

LOADING..