Jullov :-)

Jag tänkte skriva lite igår kväll men hade visst en sen date med Russel Crowe / Robin Hood ;-) Sorry.

Barnen slutade tidigt igår och när dem kom hem så gjorde vi ännu mera julgodis.


Rocky roads

De är så jäkla goda och allas absoluta favoriter = slut redan 😀 Så det blir till att göra en ny sats idag!


Lakritsfudge med Marabouchoklad 

Min favorit som måste göras varje jul 🙂

Idag sov jag till 7 och vi har tagit det lugnt nu på morgonen. Några barn skulle egentligen till tandläkaren kl.10 men tandläkaren är sjuk så vi har fått nya tider vilket var faktiskt jätteskönt 😉 

Nu ska jag och barnen få upp julgranarna, ska bara städa undan lite först. Sen ska jag försöka hinna slå in lite julklappar innan det är dags att hämta tårtan. Ikväll kommer Emmelie och jag måste skriva en handlingslista till imorgon. Jag ska nog få denna dag att gå i raketfart 😀

Kram ❤️

LOADING..