❤️ God Jul ❤️

Midnatt har passerat och jag med de större barnen är fortfarande vakna. Linnea och Jennifer har precis lagt de flesta julklapparna under granen och dem är så förväntansfulla inför morgonen. Jag med men med lite mera skräckblandad förväntning… Kommer David försöka gå loss på klapparna? Kommer jag att få hjärtklappning innan klapparna skall öppnas? Troligen :-D 


All julmat och de sista klapparna handlades idag. Jag och Peter lät Linnea och Jennifer följa med och resten stannade hemma med Emmelie. Kylskåpet och frysen är ny rågade. Vi är redo 🙂


Jag och Alice har gjort sista julgodiset nu ikväll och jag har även gjort räkcheesecake till imorgon. Nu har stressen släppt – jag hann klart med allting i god tid 😉

Igår ( torsdag ) hade vi ett födelsedagsbarn som firades. Vår kloka, fina Älva fyllde 5 år ❤️ 

På dagen satte vi upp julgranarna, barnen kämpade med sitt och jag med mitt.


Skulle ha enbart röda kulor i den men de räckte inte riktigt till så jag fyllde ut med några silverkulor. Skulle köpa mera röda när jag hämtade Älvas tårta men de var slut överallt där jag hann titta. Emmelie kom efter middagen och vi firade Älva 🙂
Grattis Älva ❤️

Jag, Emmelie, Jennifer och Linnea roade oss med att slå in julklapparna sent på kvällen. Tack och lov att tjejerna hjälpte mig annars hade natten blivit oerhört lång 😉

Jag vet att vissa har strul med min sida, jag själv blir så störd när jag har samma problem så fort jag är inne på Monas sida 🙁 Teknikern vet om problemet men har tyvärr legat i influenssa men ska fixa det så fort han hinner. Nu har vi ju julen imellan här men jag hoppas att sidan blir normal snart igen 😉 

Nu är det nog bäst att försöka få lite sömn, antar att de små barnen vaknar tidigt 😉


LOADING..