Förberedelser m.m

Jag har precis tittat på Kingdom of heaven och ska väl lägga mig snart. Har ont i huvudet. Nellie fick sova i soffan idag…det verkar vara hennes tur att få influenssan nu. Hon fick feber ikväll och trots medicin så är hon kokhet :-( Thor blev mycket bättre i två dagar men har idag igen varit lite sämre. Han piggnade dock till lite framåt kvällen så jag hoppas att det är över nu för hans del i alla fall. Jäkla virusar :-(

Några av barnen trotsade kylan och halkan ute idag och åkte kana på isen 😀 

Älva älskar Snapchat och tjatar ofta om att få fotas med dess olika filterJätteroligt tycker hon 😀

När David sov var soffan fylld av slappisar 


Och där somnade även Lilja en stund 😉

Imorgon ska det firas en som fyller tonår – vår femte tonåring i huset. Och idag har jag börjat förbereda inför lite firande. Bakat tårtbotten och efter middagen åkte jag, Linnea och Selina till Uppsala och handlade det sista som behövdes till imorgon ( idag ). Tårtan ska göras klar och Selina vill baka kakor så vi kommer att ha att göra på förmiddagen 😉


Klockan är över midnatt så det är ok att smyga in ett grattis till vår älskade Selina ❤️ Jag har nyligen även sjungit lite för henne 😉

Linnea ville ta en selfie med mig tidigare idag och det gäller då att passa på när de vill det 😀


❤️

Vad jag skrattade åt David idag. Jag satt i soffan och gosade med Nellie när han springer in i vardagsrummet med bus i blicken. Skrattar och visar Alices mobil han uppenbarligen har smygtagit 😉


Sekunden efter hör han musiken från barnprogrammet i tv:n och tvärvänder mot tv:n


Så där stog han sen tills låten var slut, helt inne i den 🙂 Han älskar verkligen musik och antingen dansar han till musiken eller står bara och lyssnar.

Nu ska jag ge Nellie lite mera medicin ( det har precis gått 4 Tim )  och sen försöka få lite sömn innan någon väcker mig…

Kram ❤️

LOADING..