Selina 13 år ❤️

Kommer ni ihåg hur stort det var att fylla ”tonåring”? Jag gör inte det men tror ändå att även jag tyckte att det var extraspeciellt. Selina har väntat och längtat och tur är väl då att hon är född i början av året ;-) Och idag kom den stora dagen! Hon och jag har fixat tårtan helt efter hennes önskemål.


Jag ville göra tårtbotten lite roligare och marmorerade den med blått, rosa och gult


Selinas favoritkakor är Oreo 😉

Och hon älskar ju Marcus och Martinus så deras logga på tårtan var ett måste 🙂


Vi bakade även hennes andra favoritkakor – chokolate chip cookies 🙂Hon blev nöjd över fikat och presenterna


Bara Marcus och Martinus-saker: 

En mössa, en hoodie och såna där gummiarmband i olika färger 🙂

En fortsatt sjuk Thor har sovit mest hela dagen och ville inte äta men orkade sitta med oss i alla fall. Nellie är mycket piggare idag.

Inför farmen fylldes soffan med ungar, täcken och kuddar. Alice gillar farmen och vill alltid att jag ser på det med henne och då har flera andra bara hängt med i farten 😀


Jag såg framför mig en skön kväll efter att barnen somnat men tji fick jag. Lilja verkar vara sjuk nu och vaknar gråtandes var femte minut 🙁 Hon gnäller över ont i halsen stackaren. Jag vette fasiken om det ens är värt att lägga sig i sängen med risk på att bli väckt stup i kvarten….? Nä jag får nog snällt sova i soffan nära henne. 

Sov gott ❤️

LOADING..