Hemmadag delux

Idag fick ett antal barn stanna hemma, de flesta av de kände sig matta och hade ont i halsen. Lilja höll mig vaken halva natten pga växtvärk och inget jag gjorde hjälpte men till slut somnade vi båda mest nog av ren utmattning ;-) Hon har varit pigg idag men behövde stanna hemma efter den jobbiga natten. Nellie är kry men då hon hade hög feber i lördags så fick hon vara hemma idag. Victor och Alice vaknade med onda halsar och Thor är ännu inte ok. Bättre men långtifrån ok. 

Vi har inte gjort många knop idag. Jag fick avboka ett möte och försökte ta itu med jobb-mail vilket gick si och så och slutade med en barnfilm istället 😀


Jag hade föredragit att se filmen på tv för att kunna ligga i soffan men tjejerna ville se på datorn. Jag satt tillslut och nickade till flera gånger 😉

Nya tag imorgon. Alla verkar sova väldigt skönt just nu så jag hållet tummar och tår för friskare barn imorgon 😉

Kram kram ❤️

LOADING..