Face Mask från MayBeauty

I samarbete med MayBeauty

I morse var jag uppe tidigt och passade då på att sköta om mitt ansikte och kletade på Face Mask från MayBeauty. Det var behövligt då jag inte tagit så bra hand om ansiktet under vintern.


Är det någon ansiktsmask jag använder så är det just Face Mask eftersom den ger så bra resultat:-) Jag älskar känslan av renhet som kommer efteråt och bara det piggar upp mig.

The Incredible Face Mask är en lermask som rengör dina porer, tar bort orenheter vilket man ser när masken dras bort och håller  hyn ren, len och fräsch.

Först tvättade jag ansiktet med varmt vatten. Sen kletade jag på masken där jag ville ha den och lät den sitta på ca. 40 minuter.

Då hade den stelnat till ordentligt och var lätt att dra av.Jag har små fjun i ansiktet och på vissa ställen kändes det lite extra när jag drog av masken. Just de små fjuna var okså anledningen till att jag vågade inte kleta på mask under näsan 


Det var verkligen som att få ett nytt ansikte. Hyn blir helt underbart len och rosig och man känner sig som en babyface,  I love it  

 Är ni sugna på att testa face mask så har jag en bra rabattkod till er som ger 30 % med koden mirkaface. Länk till erbjudandet hittar ni HÄR   där koden är automatisk aktiverad. 

  1. Hej Mirka! Jag har länge tittat på ansikts masken. Nu slog jag till..ska bli super super spännande att prova:-) hoppas den kommer till helgen:-D. Då blir det mysa av/ kram och ha en trevlig helg.

  2. Hej Mirka! Jag lämnar tillbaka masken…idag beställt för ansikts behandling på salong….där görs en ansikts analys och nämnde då om denna mask.. Blev direkt avrådde då masken tar bort översta hud lagret, vilket bör göras på ett betydligt mjukare sätt….jag har själv i efterhand reagerat och känner lite brännande/värme i ansiktet…nu förstår jag själv att huden tar stryk när masken satt hårt som betong!!!! Illröd i ansiktet med brännande smärta…len! Jovisst..men vad gör,den med,huden???? Jag kan ju.inte gå efter len då jag redan innan är ganska len…nu förstår jag varför du har så lite i ansiktet på bilden och varför det.oftast är% på masken….detsamma tydligen finnas skräck exempel på marken…ska kolla runt…..valet beställa salong var för huden efter känts brännande…blir kul vad analys säger, då de gjort sån måndagar på mig….trevlig helg kram

    1. Spännande med analys Men usch vad tråkigt att du reagerade så på masken Jag har aldrig ens blivit röd efteråt och ingen annan heller jag känner. Men förstår att du lämnar tillbaka, skulle jag också ha gjort

  3. Tack att du svara! Det beror inte på att jag har känslig hy…. Jag förstår nu att det absolut inte var bra, då det satt som betong..jag förstår att du inte kan vara neg då du är sponsrad:-) en hy ska skötas omsorgsfullt inte m våld..önskar dig en trevlig kväll och kanske lets dance..min favorit är (vi ska bada nakna:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..