Jag ska bara…

De mindre barnen älskar pyssel och just nu pärlas det jättemycket. Jag köpte mera pärlor och pärlplattor åt de idag och vet inte hur många skapelser jag har fått stryka på eftermiddagen :-D

Jag brukar börja säga lite innan gå lägg-tiden att Om en kort stund ska ni isäng. Då vet de att det ska snart kissas m.m och oftast funkar det utmärkt. Idag var inte en sådan kväll 😉 Tjejerna valde istället att ta fram pärlorna igen. Fast de var så trötta att ögonen gick i kors jag ska baaara… sa de efter varandra baaaja lite mamma.. säger Lilja. 
De fick en kvart medans jag plockade undan 🙂 Sen gick de snällt isäng och alla somnade på mindre än 5 minuter 😉

Ibland är det värt att rucka på tiderna och ” ge med sig ”. Idag var en sådan dag. 

Jag har fixat tid till verkstaden vilket inte var så lätt. Skulle söka tid online och verkstaden skulle sedan ringa upp inom 4 timmar med offert. Ringde de upp..? Nej. Så efter 5 timmar ringde jag upp de och fixade till det. Nästa gång ringer jag direkt istället för att gå via online-servicen så det så 😉 Nu får bilen hålla sig ihop i 2 veckor …

Jag har försökt kolla på leasing på nätet och det ser inte så lovande ut. Skulle kunna köpa en men de växer inte på träd ( sprillans har jag inte råd med ) speciellt då jag behöver en automat. 

David har börjat prata mera. Det kommer nya ord från honom dagligen vilket även förskolan har reagerat på 🙂 David, precis som nästan alla våra pojkar har varit sen med talen men nu verkar det siäppa 🙂 Snart babblar han väl som en papegoja.

Minstingen börjar bli stor ❤️

Nä gott folk! Idag blir det en tidig kväll så godnatt 🙂

Kram och tack för att ni finns ❤️

LOADING..