Kikar in en snabbis

Vi ska strax åka iväg till en annan verkstad och höra vad de säger om felen i min bil men har två minuter övers så ville kika in här och önska alla en fin fredag :-)

Imorse innan skolbarnen åkte lekte Lilja doktor och ville kolla om Nellie var frisk.


Nellie fick godkänt av doktorn och kom iväg till skolan 🙂

Småttingarna dvs Nellie, Älva, Lilja och David var uppe pigga som lärkor kl.05.30. Jag har trängts med tre stycken sparkande barn i sängen inatt vilket inte gav mig överflöd med sömn så jag var inte pigg någonstans när barnen vaknade. 

Idag ska Selina åka till Nässjö så hon ska lämnas till Stockholm. Alice och Oliver ska till Torstuna över helgen då deras kompis Leon har kalas så från Stockholm kör jag vidare och lämnar de 😉 En eftermiddag i bilen Mao …

Nu ska vi iväg men vi hörs senare. Ha en fin dag i vårvädret 🙂


Kram ❤️

LOADING..