En sån dag…

Idag har jag en sunkdag. Tråkdag. Blähä blähä-dag. Kanske för att jag har sovit dåligt, haft ont i nacken och huvudvärk på det. Dagen har varit lång och jag längtar till kvällen och att få sova. 

Jag går förbi flyttkartonger och borde packa lite.


Tittar på de och går vidare. Orkar inte. Får bara inte tummen ur…. Inte idag.

På micron i köket samlas det alltid massa papper m.m. Ett konstigt fenomen det där. I alla fall så var det verkligen rågat med papper, böcker, reklam och annat på micron och motvilligt tog jag itu med det och rensade så nu är det vara 3st böcker som ska lämnas till bibblan. Heja mig  

Orkade även torka rent i köksskåpen. Gör det nu med korta mellanrum sedan jag hittade mjölbaggarna för nån vecka sedan. Då kastade jag allt i skåpen och köpte en massa plastburkar och dyl. Nu är det ordning och reda i skåpen och väldigt tomt jämfört med innan då jag inte köpt in annat än det viktigaste 😉 Mjölbaggarna lyser med sin frånvaro och förhoppningen är att det fortsätter så. Alla matvaror är i alla fall skyddade 🙂 

Ungarna har varit ute i kortare omgångar, det har varit lite kallare ute idag. 


Fyra barn i ett hög 🙂

David har fått en massa små prickar på överarmen. De kom för drygt en vecka sedan och verkar inte vilja försvinna än i alla fall. Är det mollusker tro? Något farligt är det nog inte och David besväras inte alls av de… 

nu ska jag gosa med de små och äta lite lördagsgodis 🙂


Kram ❤️

LOADING..