Vilket väder

Idag vaknade jag alldeles för tidigt. Klockan 5 närmare bestämt då klockan hade flyttats fram en timme ;-) Något piggare än dagen innan. Alla sov som stockar så jag tog ett bad i lugn och ro innan de första barnen vaknade till liv.

Idag har vi varit ute nästan hela tiden. Och vilket härligt väder det har varit! Helt underbart 🙂Bitvis blev det jätteblåsigt men då lekte barnen på altanen där det var lä.Bilen har gjort sitt och skall skrotas men fungerar ändå bra att leka med 😉

På förmiddagen såg Selina och Alice att våra första vårblommor börjar titta fram. Men då var det bara de gröna bladen som syntes. Senare på eftermiddagen såg det ut så här…


Tänk vad lite sol kan göra 🙂

Ju längre dagen gick desto sämre blev jag igen och huvudvärken ville inte längre släppa taget. Hoppas att imorgondagen blir bättre …

Vad har ni hittat på en sån här fin dag ?

Kram ❤️

  1. Vilken härlig familj ni är, blir glad av din blogg! Idag har jag varit med mitt barnbarn i stallet, det är så roligt att få vara en del av hennes vardag och dela hennes intressen! En fantastiskt vacker vårdag, koltrastarna sjöng och vi fikade i skogen! Livskvalitet! Tänkte fråga dig om en sak, hoppas du inte tar illa upp. Om jag har förstått det hela rätt har dina barn bytt skola en eller flera gånger. Nu ska mitt barnbarn göra det inom kort, och jag tycker det känns lite oroligt i farmors-hjärtat – tänk om hon inte får vara med, om hon känner sig utanför, ja du vet… Hur har det varit för dina barn, var du med dem mycket i början, fick de hälsa på innan i nya klassen, bjöd ni snabbt hem nya klasskamrater…? Hur gjorde ni för att det skulle funka, kort sagt? Och har det gått bra? Liiite läskigt är det allt – tycker jag, men barnbarnet verkar inte särskilt bekymrad 🙂

    1. Flytt och skolbyte är alltid jobbigt tycker jag. De större barnen bytte skola för 4 år sedan och det gick jättebra trots att vi aldrig hälsade på den nya skolan innan flytten. De fick snabbt kompisar och alla kom smidigt in i deras nya klasser 🙂 Lite extra skönt är det att de har en viss trygghet i varandra i början 😉 Men jobbigast var det nog för mig 😀

  2. Det ligger nog mycket i det, det är nog ofta jobbigast som förälder, eller mor/farförälder. Man är ju expert på ”tänk om, tänk om inte”… Gäller att inte överföra det på barnen, men det är inte alltid så lätt, man vill skydda dem från minsta bekymmer. Idag är det ju mycket vanligare att folk flyttar än när jag var barn, en ny kamrat i klassen var en stor sak! Fint att det gått bra med dina, lycka till nu med den nya flytten! En väldigt bra sak i vårt fall är att min son och hans familj kommer så nära oss att vi får gångavstånd till varandra – kan vara riskabelt förstås, men ingen av oss springer ner dörrarna för varandra – lagom är bäst 🙂

  3. Snöstorm. Kaos i trafikeb vägarna helt igen snöade. Här i norra Sverige. (Bor så långt upp i Sverige man kan komma?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..