Ögonen i kors

Klockan är strax över 7 och mina ögon går i kors. Jag försöker bota det med en tredje kopp kaffe.


Tänk om man hade barnens energi på morgonen…


Älvas ögon går då inte i kors klockan 7 på morgonen, tvärtom 😉

Ha en fin dag ❤️

 1. Ja du Mirka , ibland skulle man verkligen vilja att att man vore lika energisk som barnen
  Vissa dagar känner man sig måååånga år äldre än man är
  Är ensamstående med en tonårsgrabb med ADHD inkl två sjuka föräldrar ( jag är enda barnet )
  Så hittar du nån energiboost så skicka lite till mig oxå ☺☺
  Kram

 2. Vill kommentera en dels kommentarer. 1. Jag håller med om att Mirka skriver vad hon vill om vem hon vill om hon vill och får.
  Ja, jag håller med vissa att bloggen har blivit lite tråkigare nu mot förut och varför ska man sluta läsa bara för att man tycker det? Svart eller vitt och inga gråskalor däremellan. Ja, det är hennes vardag, men den består av mer än uttjatade (i mina värld) foton från mobilen (snapchat). Visa lite bilder och skriv lite om ditt vardagliga (städning) rensning i lådor, skåp, när du tvättar. Det är tråkiga saker men tillhör vardagen. Hur Mirka gör med vissa saker osv. Det var ett exempel. Hoppa inte på mig nu.

  Jag tycker inte det är fel att prata om psykisk ohälsa, allt från depression/ångest, till ätstörningar till personlighetsstörningar, autism osv.
  Det är dags att belysa och visa att man inte är en sämre människa och att man inte ska behöva skämmas över det.
  Som en del av er skrev, känner jag en skrämmande attityd att man ska hyschhysch allt som rör detta problem. Hur tror ni barn känner då?
  Man behöver veta att man inte är ensam och inte behöver skämmas över det. Man ska utan skam och osäkerhet kunna säga att jag har dessa problem och bli mottagen som vem som helst. Det är vuxna som dömer och är dömande. Barn som lär sig från början att alla är olika och att man kan vara och ha olika problem är dom som inte ser det som nått konstigt.
  VI ska prata om detta. Det är fult att som vuxen anse att det är okey att skriva om en bruten arm men inte om en psykisk sjukdom. Ni gör ju det här till något skamfullt. Så många barn som mår dåligt idag och det ska det pratas tyst om. Det finns 12 åringar och yngre än så som tar livet av sig för att man inte får må dåligt. Ju mer man pratar öppet om det, ju lättare blir det att leva med psykisk ohälsa, vad det än är.
  Vill Mirka prata om det, och Linnéa med är det så starkt och strongt av dom och jag kan inte annat än stå helt bakom deras beslut. Det kan rädda liv.

  Är det inte dags att man accepterar och tolererar varandra och att fler kan ha rätt än en och att det finns fler rätt än ett rätt.

 3. Jag tycker att ungdomar idag ÄR mer öppna med sådana saker. Dåligt mående, skulder, andra problem, sexliv (på gott och ont…), homosexualitet och annat som varit mer tabu förut. Det är positivt! Inte samma hysch-hysch som bland oss äldre/vuxna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..