När man bara skulle …

Idag stog däckbyte på min to do-lista. Jag vet att jag är sent ute men vad fasiken det lovades ju snö hit och dit så jag avvaktade ;-) Men nu tror jag att det är riskfritt att sätta på sommardäcken.

Så efter att ha lämnat barnen åkte jag hem och lastade de blöta och skitiga sommardäcken in i bilen och åkte till bildemo i Uppsala och deras drop in. Behövde inte vänta mer än max 10 min så kunde jag köra in bilen. Jag hade precis betalat däckbyte-avgiften när killen som skulle göra byten kom och gnällde på mina sommardäck. De är verkligen jätteslitna! I alla fall 2 av de behövs bytas mot nya. 

Det blev lite dyrare än jag tänkt mig men bilen fick sig 4st fräscha däck och jag fick 2 biobiljetter 😉 

Nu vidare till tandläkaren….

Kram ❤️

  1. Nää.. man kan ju köpa kinesdäck som inte alls håller lik bra och länge… Bättre att satsa på kvalité! Sen beror det ju lie på vilken storlek som behövs.. Däck kostar rätt bra! Spec så fort man behöver gå upp några tum!! 4 nya för våra bilar ligger alltid runt 8000 och då tycker vi det är rätt billigt ändå mot vad de skulle kunna kosta…

    1. Vänta lite Anna, tror du missuppfattat det här. Mirka betalar det här själv, du behöver inte ta upp din plånbok.
     Skönt va? Nu kan du koppla av.

 1. Du Anonym. Sitter du bara som en Muräna och väntar på att få sätta tänderna i Mirka så fort hon skriver någonting ? Man kan missförstå och man kan även välja att missförstå det som skrivs.

 2. Otroligt vad elaka folk har blivit. Det är bara negativa kommentarer hela tiden. Sjukt att så många väljer att läsa en blogg de bara retar sig på. Är ni så nissnöjda med era själva? Ja man får ha egna åsikter men det som sker just nu är något helt annat.

  1. DU vill ha ett svar…? Ok… när du börjar visa en uns av respekt i dina kommentarer och gör de utan att vara anonym så kan jag publicera de 😉 Annars slösar du bara på din tid…

 3. Mina däck lägger jag pengar på. Läs alla tester som görs, där de avråder från billigare däck, eftersom de inte har samma prestanda. Jag vill ha det bästa på bilen. Vid vattenplaning vill jag ha däck som fungerar bäst. Varför betala billigt när det handlar om säkerhet?

 4. Håller med Anonym när det gäller däcken,är väl bara positivt när man får till sig att de är slut.Man har ju ett stort ansvar när man skjutsar o hämtar barn …

  1. Och? Har Mirka skrivit att hon inte är tacksam? Att hon använde ordet ”gnäll” stör sig folk på här. Tänk efter o läs lite mellan raderna va!!! Ni är fasiken inte riktigt kloka nånstans!! Blev förbannad o skrev, kanske dumt men kunde inte låta bli. För övrigt så är du nog Mirka som vilken normal mamma som helst som bara vill o gör allt ditt bästa för dina barn, TROTS ordet ” gnäll” tack o bock!

 5. Vill bara ge dig en stor kram MirkaTråkiga utgifter med nya däck men tyvärr nödvändigt.
  Hoppas verkligen att det lugnar ner sig lite för dig snart så att du ”bara” har flytten och självklart barnen att tänka på. Du behöver få lite lugn o ro runt dig nu. Jag önskar dig lycka till med allt och till er alla som skriver här önska jag en fin och harmonisk vår.
  Kram till er alla

 6. Du är min ”superhjälte” Mirka!
  Fattar inte hur du orkar, du/ni har ett barn som är på sjukhus, du/ni ska flytta, skilsmässa, alla barn som är hemma med allt vad det innebär, samt alla andra vardagliga problem som alla familjer har. Dessutom har du ett jobb dvs din blogg, där tom jag som läsare blir ledsen när jag läser vissa elaka kommentarer! Var får du all styrka/kraft ifrån? Önskar dig och din familj all lycka!

 7. Fattar faktiskt inte vad vissa damer tjafsar om här inne hela tiden. Just detta inlägget handlade om att Mirka köpte nya däck. Vad är problemet med det. Det gjorde jag också häromdan.

 8. Hur går det för Linnea? Är det nåt du får berätta om för henne? Är hon inlagd på LPT eller HSL? Tänker väldigt mycket på henne! Jag ligger själv på psyket så jag vet att det inte alls är kul!
  Kram till dig! ❤️

 9. Så skönt med nya däck! Då slipper du tänka på det på ett bra tag 😀 så brukar iaf jag känna när utgifterna till bilen kommer som en klumpsumma sådär.

 10. Ordentliga däck är A-O så även om utgiften svider är det en bra investering. Du fraktar ju det dyrbaraste du har i bilen 🙂

 11. Gittan! Jag vänder mig inte till någon enskild person. Men har du läst mirkas kommentarsfält? En hel del kommentarer är direkt elaka och knappast något jag tror man hade sagt face to face till mirka! Känner du dig träffad då du ställer en sån fråga??

 12. Det är trist men tyvärr ibland välbehövligt att köpa däck. Det är ju tyvärr ingen som ser om man har nya däck. Själv blev vi också tvungen att köpa nya sommardäck i år

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..