Det gäller att smida när järnet är varmt ;-)

Oh men vilken fantastisk eftermiddag vi fick idag! Dagen började grå och trist men när solen kom fram så kom den med besked och det blev riktigt varmt ute. Underbart :-)


Benny är en kille som har de senaste 4+ åren bott i mjukisbrallor. Helst då i ett par Adidasbyxor och han har avverkat många såna par. Att ta på sig jeans har inte kommit på tal över huvudtaget hur mycket jag än försökt övertala honom. 

Så gissa om jag tappade hakan när ungen plötsligt säger att han vill köpa ett par jeans!? Och han menade dessutom allvar. 

Jag tog chansen och tänkte inte släppa den så iväg till hm och snabbt som fan låta honom hitta ett par jeans. 


Han är en petig shoppare. Allt skulle testas noggrant för att till slut, när jag börjat gro fast vid provhytten välja ett par svarta jeans. Betalade fortare än blixten och andades ut. Benny är numera en stolt ägare av ett par äkta svarta jeans från hm. Hallelujah! 

Idag packade jag upp duplo och sen satt David där länge och lekte 🙂Världens bästa leksak

Tjejerna tittade på babblarna på youtube medans jag lagade mat. Nellie har kommit underfund med hur mycket roligt man hittar på youtube så de får låna min dator medans jag lagar mat och det är frid och fröjd i köket då 😉 


Efter maten gick vi över till vår granne som bjudit dit oss för att titta på deras små kycklingar. 


Jösses så söta de små pippisarna var ❤️

Barnen fick även säga hej till 5 st tjurar. De var inte alls lika läskiga som vi trodde 😉

Imorgon ska jag försöka hinna fylla på kyl, frys och skafferier. Jag älskar det stora  och kalla rummet där jag får plats med massor av matvaror 🙂 Värre är det med kyl/frys så såna varor kan jag inte handla så mycket av. 

Nu vaknade Älva och vill sova hos mig så sova it is 🙂

Kram ❤️

 1. Jag måste kommentera och önska er lycka till i nya hemmet.Vilket fint hus och hem ni har och du skriver med glädjeJag tycker du är en sån stark person som alltid sätter barnen först,en super mamma,det skall bli kul att fortsätta följa er. kram till hela familjen❤️❤️

 2. Vi är ”bara” 5 st i vår familj, men jag blev så less på att hela tiden behöva köpa fil och mjölk, så jag köpte ett till kylskåp som vi har i förrådet. Nu kan jag handla för en hel vecka och när det är slut i kylskåpet i köket hämtar vi från det andra. Spar oss en massa tid. Nu funderar jag på att börja beställa mat från Ica på nätet så slipper jag springa runt på affären också.

 3. Känner igen mig i det där med jeansen. Var själv sådan. Jag vägrade enda tills jag började 7.an tror jag. Då fick jag ett par i present av en släkting jag aldrig träffat och som inte visste att jag avskydde jeans. Jag blev ju ”tvungen” att prova dem och tänk, de var ju faktiskt sköna och sedan dess använder jag jeans. 🙂 Men tycker fortfarande att leggings och mysbyxor är skönare.

 4. Så fin Du är på bilden-det börjar lysa lite om Dig nu! Så glad att se det! Kylskåpet låter som en bra lösning – nu som singelmormor köper jag minsta förpackningen mjölk till kaffet – tidens gång!

 5. Jag tänkte på en sak, när jag var liten var det absolut förbjudet för mig och mina syskon att ”gå i skafferiet/kylen” mellan måltiderna, antar att det mest handlade om att vi inte skulle småäta samt att det skulle kunna köpas hem godis och liknande som inte blev uppätet direkt.
  Mamma hade väldigt bra koll och märkte om man hade varit och nallat.
  Hur funkar det hos er, kan du köpa hem godis och kakor och liknande utan att det försvinner direkt?

 6. Tips!! Min son avskyr allt annat än mjukisar, jag köpte på Kappahl nu byxor som ser precis ut som jeans men känns precis som mjukisar!! Han älskar dem och har dem hela tiden perfekt lösning.

  1. Byxornamodellen du pratar om heter joggerjeans, Kappahl har en hel del av den modellen. Snygga och jättesköna

 7. Följer din blogg, när tid finnes, jätte kul! Själva har vi 4 barn, sista tvillingar ☺ Har en fråga? Vet att du nån gång under åren som bloggare skrivit om missfall. Jag fick blödning förra veckan och fick veta att så var fallet, vi väntade vårat 5 barn (v.11) fick med tabletter hem för att hjälpa kroppen att stöta bort det. Funkade inte, fick göra samma procedur denna vecka, funkade inte. Så nästa vecka förmodlingen skrapning. Har din kropp fixat det själv el, har du också haft oturen med att kroppen inte ”vill”? Skulle vara tacksam för svar ☺

  1. Hej Jenny. Beklagar missfallet ❤️ jag har haft 2st kring v.10-12 och i båda fallen fick jag akutskrapas pga störtblödningar. Sista gången var det så mycket att jag svimmade på vägen till sjukhuset och fick mötas upp av ambulansen. Hoppas att det går bra för dig ❤️ kram

 8. Du är grymt duktig!
  Jag håller själv på med fotografering, men det är mest sport, 360 fotograferingar och produkter.
  Jag bygger även hemsidor och håller på lite med sökmotoroptimering.

  Tänkte kolla om någon vänlig själ kan googla billiga hemsidor och kolla på vilken plats på google https://www.faldt.one/billig-hemsida/ får. Surfa gärna runt en stund. Orsaken till att jag ber er om detta är för att se vad jag får för placeringar i övriga landet.

  Här är mina övriga hemsidor
  http://www.sportfoton.se
  http://www.360-fotografering.se

  //Mats

 9. Grymt duktig??? Som gör 1 inlägg den 18:e , idag är det den 21/5 kl. är 00.05..så att..och det ska ju föreställa vara hennes jobb..ooh!

  1. Ett under det också med tanke på hur mycket jag har för övrigt just nu vilket kan vara svårt för andra att förstå som kanske inte går i mina skor 😉 Men du är välkommen att testa en månad 🙂

 10. Förstår inte varför så många tycker att Mirka borde ta en paus från bloggen? Skulle det ens vara möjligt? Hur kan ni förvänta er att Mirka ska hinna uppdatera flera gånger om dagen? Ni tror inte att hon har annat hon ska hinna med? Sluta läsa om ni stör er så mycket. Börjar bli ganska tjatigt med erat gnäll.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..