Bio m.m

Så var midsommarhelgen över och trots att vi inte kunde hitta på något så måste jag säga att helgen blev ändå väldigt bra :-) Vädret kunde ju ha varit något bättre igår och idag men det var absolut inte katastrof. Kvällarna blir sena och jag behöver en stund för mig själv när de små har somnat och eftersom de inte somnat först kring 21.30-22.00 så blir mina kvällar väldigt sena  ;-) 

Det är algblomning i vattnet på ”vårt” badställe och man ska inte bada där nu. Hur länge kan sånt hålla på? Kanske bäst att hitta ett nytt badställe…? 

Dagarna lunkar på. Sen start på morgonen och alla är morgonsega. Äter frukost och sen städar jag lite medans alla fortfarande håller sig i skinnet dvs kollar på tv/spelar/pysslar. Varje dag försöker jag hinna göra något i trädgården om det så är bara en kort stund. Har så mycket att rensa där men just nu har vädret hindrat mig när jag varit på väg ut. 

Jag måste köpa en till kylskåp! Ungarna dricker makalöst mycket mjölk så det blir en vända till affären typ varje dag. Inte bara för mjölken skull men det är inte mycket plats i min kyl och att bunkra upp med sånt som verkligen går åt är omöjligt. Lika så med frysen. 


Dessa två busfrön hade en sångshow på bordet så fort jag vände ryggen till  

Älvas koppor håller på att torka bort nu. Hon har några fulingar kvar att hålla ett öga på men det känns bra nu 🙂 Får se om Nellie blivit smittad, vore konstigt om inte. Hon kanske är som Selina som inte haft vattkoppor ännu…

Idag har jag och Oliver varit på bio 🙂 Han har länge önskat sig att bara vi två ska se nya Transformers-filmen när det kommit ut och idag ställde de stora barnen upp med barnpassning så att vi kunde åka iväg ❤️ 
Filmen var riktigt bra, som de tidigare filmerna 🙂 Lite lite seg i början och jag slumrade till ett par gånger 😀 Lyckades dock skaka lite liv i mig och se hela filmen 😉

Jag och Carola ska på konsert på torsdag så det är nog bra om jag får lite vila där på dagen/kommer isäng tidigt kvällen innan 😉


Som jag har sett framemot konserten! Såg de när de hade sin stora Use your illusion – konsert i början på 90-talet och trodde aldrig att jag skulle se de igen. 

Idag har någon ( mest troligt en liten en ) haft bort fjärrkontrollen till boxern. Vi har letat på alla tänkbara och många mindre tänkbara ställen utan att hitta den. Är det nåt som det är surt att leta efter och som försvinner ofta så är det just fjärrisen, nappflaskor och nappar! 

Vet någon om en sån här


Multi controll funkar på boxer? Måste köpa i så fall så jag har en extra…

Imorgon hoppas jag på rengfritt väder för jag har lovat barnen att grilla – det lär väl spöregna just därför 😀

Kram ❤️

LOADING..