Extra på en bra rea mm

I samarbete med kidsbrandstore.se 

Jag spontanköpte en ”tidig present till mig själv igår…. En ny mobil

Och därmed har jag nu fått från iPhone tillbaka till Samsung. Om jag är nöjd…? Återstår att se, är inte riktigt kompis med nya mobilen ännu. Jag satt nästan halva natten och höll på med mobilbytet- ladda ner alla foton, kontakter, appar osv. Snark vilken tid det tog

Jag ska snart iväg till Carola men ville hinna tipsa er om en rea med extra rabatt som kidsbrandstore.se har just nu.

Jag har redan hunnit beställa några plagg till Thor och Selina


T-shirts behövs alltid och Thor har velat ha nya hoodiesar utan dragkedja men just nu är de svåra att hitta i en vanlig butik så jag passade på att köpa 2 åt honom ☺ Trosorna är dock till Selina

Just nu fram till söndag 2/7 får man 15% extra   på alla reavaror! 

Glöm inte att ange koden: 15EXTRA 

Småbarnens lunch idag- nugglar som Nellie säger Inget jag gillar men barnen älskar och ibland är det smidigt att låta de få sin vilja igenom

Snart bär det av mot friends arena och konserten ”wihii” 

Hörs imorgon ❤

Blir nog uppdateringar på Instagram under kvällen mirkanorrstrom 

  1. Du vet att de inte har sparkonton? Fö vad har du med det att göra?
   Växande barn behöver kläder..kläder slits om du inte visste detta. Otäcka människa

  2. Vad har du med det att göra?? Det är inte din sak att avgöra vad en annan vuxen väljer att lägga sina pengar på. Och om du inte visste det så behöver barn nya kläder emellanåt och kanske hon trots det även har ett sparande åt barnen.

  3. Ha ha! Du bara fiskar efter svar på din egen kommentar och vill ha tjafs.
   Jättebra Mirka att du passar på att köpa till barnen när det är rabatt och även tipsar om det.

  4. Det är ju lite svårt att klä sig i pengar. Kan du inte lägga upp en bild hur ett sparkonto kan ersätta kläder som förmodligen behövs nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Menar du att mirka ska låta barnen gå utan tröjor och trosor? Tror det är få föräldrar som gör så! Till dig mirka:ha så kul på konserten!

  6. Du har inga barn själv eller? Barn behöver kläder, dom växer vettu 😉 kan tom va så att barnen har egna sparkonto, men oavsett har väl verken du eller jag med det och göra? eller? hej på dig

 1. jo för man låter sina barn gå nakna tills de e 18 år bara för sparandes skull? herregud människa finns du på riktigt madde ?
  du kan knappast ha barn själv.
  go go go mirka ! här är en 23 åring som tycker du är en riktigt go människa.

 2. Madde fick som hon ville. Hon skrev en kommentar som hon visste skulle provocera. Tjafs och påhopp var det hon var ute efter och precis så blev det. Hoppas det känns bra för henne nu när hon fått klaga över att Mirka köper kläder till sina barn.

  1. Jag är finne och har du problem med min grammatik och svordomar så är det ingen som tvingar dig att läsa MIN blogg MIN blogg = jag gör som jag vill

   1. Men snälla, Mirka kan skriva som hon själv vill. Man förstår ju även om det skulle bli något litet fel. Det här med svordomar är upp till mirka faktiskt. Tycker själv många gånger det är lättare att utrycka sig när jag använder svordomar.

     1. Jenny det var ett snyggt sätt att försöka dölja din tydliga rasism. Men det var inte det du skrev i ditt första inlägg.
      Den som uppfattar det inlägget annat än som att Mirka borde kalla sej för svensk för att hon har bott här ett x antal år måste vara naiv.

    1. Man ser väl alltid sig som det landet man kommer ifrån? Om en svensk, som föddes i Sverige, flyttar utomlands så är den ju fortfarande en svensk. Även om den så bor utomlands i 50 år. Så ser väl alla sig? Det är väl ingen som ser sig som det landet den flyttar till.

     1. Tommy och Sara: kul att ni ville dela med er av era åsikter men som ni kanske ser riktade jag min kommentar till Mirka eftersom det var hennes svar jag ville ha…

      Mirka: Det var absolut inget illa menat med min fråga. Undrade hur länge du bott i Sverige, har för mig att du flyttade hit som tonåring.
      Att vara svensk medborgare och ändå känna sig som finne är inget konstigt i mina ögon.
      Drottning Silvia tex har ju bott här i 40+ år och har fortfarande väldig brytning

 3. Hade du tänkt ha dem annars B.P?
  Jäkla tjat om när och var och hur Peter träffar barnen. Sluta snoka man väljer själv vad man vill skriva och inte skriva om i Sin blogg. Trevlig helg alla med vissa undantag

 4. Mirka du skriver ofta bättre svenska än oss ” riktiga” svenskar . En blogg skall vara personlig och det innebär att ” bloggaren” skriver efter sitt eget sätt att prata/ skriva/uttrycka sig. Du är dig själv och det räcker långt.

 5. Men oj vilken bra rabatt! Det blir ju väldigt billigt för vissa plaggFörstår att du passar på att handla. Barn behöver alltid något nytt tycker jag och du har ju några att klä…… Man har ju inte ekonomi till att handla allt samtidigt utan bra att passa på att handla på reor. Tyvärr så är mina barnbarn lite för små för kläderna på Kids Brand Store. Tycker det finns mer i större stl. Lycka till med livet, barnen, boendet o sommaren. Må så gott, kram

 6. Barn Växer. Å växande barn behöver kläder. Att köpa kvalité är smart då kan fler barn ärva å således blir de billigare.

  Kom ihåg att vi vet bara en del av Mirkas liv …. Jag lovar de händer en massa mer än hon delar med sig till oss läsare..

 7. Varför kritiserar ni folk när de ställer personliga frågor? Mirkas blogg handlar om hennes privata liv. När man bloggar om sitt privata liv då får man också räkna med att det blir frågor om… varför köper du kläder… spar du inga pengar till barnen…. Ska Peter ha barnen…. Svårdomar m.m. …. o.s.v. Det är liksom bara och välja har man en bloggsida tror då inte att man bara får kommentarer som: Åå vad du är bra… Du är så duktig… m.m. Man måste räkna med negativa frågor.

  1. Jo C, det är ju sant fast läser man en del bloggar som jag med säkerhet många här så håller jag med någon som skrev att Mirka får ovanligt många i min värld lite tröga o konstiga kommentarer. Börjar nästan undra om allt står rätt till på riktigt hos en del här.

   Men vi ska alla få höras o skriva saker så länge det inte är hot och förtal så är de ju. Ja nu kommer väl folk börja skriva att jag är diskriminerade o säger att folk är obegåvade o.dyl. gör det då!

  2. C Jag tror det är så att du och en del andra här, har liksom inget filter… Eller så är det så att ingen uppfostrat er. Ni förstår inte vad som är ok eller inte att fråga, Du gör bort dig själv genom att bete dig som en 14 åring. Men du kanske är 14 år?

   1. Jag är en kvinna på 50 år. Vad jag menade med mitt inlägg är att NI läsare kan inte bli arga och sura på dem som ställer frågor/kritik om kläder, pengar, Peter, svordomar m.m. Mirka har själv valt att skriva om sitt liv. Vad tycker du/ni om när det skrivs om kändisar i tidningar? Mirka är en kändis ”Annorlunda familjen”. HON HAR SJÄLV VALT ATT SKRIVA OM ”SITT PRIVATA LIV”.

  1. Ja, det finns många här som är väldigt tråkiga med sitt eviga tjat. Den som känner sig träffad får väl ta åt sig. Det börjar med att ett pucko skriver en kommentar bara för att provocera och så vips är tjafset i full gång. Helt otroligt egentligen att vuxna människor håller på sådär, är ni likadana i verkliga livet? Undrar det jag, om ni är lika tuffa då.

    1. Nix, att säga vad man tycker är inte samma sak som att tjata. Kanske dags att ni lär er det nu. Det är så lätt att påstå att någon tjatar så fort det inte passar. Kom med något nytt istället för att bara dra till med det där gamla.

 8. Tror Mirka bara sitter och småler åt alla som hackar på varann här för det skapar bara ett större intresse för hennes blogg.

 9. Men Mirka du bestämmer ju själv vilka du lägger ut så om du ogillar kommentarer så lägg inte ut dem. Ja måste säga att de är väldigt taskiga komentarer du får. Du är en bra mamma å person så välj vilja komentarer du lägger ut och lägg inte ut taskiga. Det är inte rätt för dej att läsa sån skit

 10. Själv tänker jag ägna mig åt mitt eget liv och mina egna barn och barnbarn och man. Det tycker jag fler borde göra istället för att skriva taskiga kommentarer här eller har ni inga liv?

  1. Tycker du att det är trevligt att skriva ”har ni inga liv”? Du själv är ju också här, även om du påstår att du ägnar dig åt ditt eget liv… Vem är det som skriver taskiga kommentarer egentligen? Varför klaga på andra när man beter sig likadant själv? Allt för att skapa tjafs och onödiga diskussioner.

 11. Fråga är väl en sak men att påstå är en helt annan femma. Vad menar jag med det då? Jo, tex. Sparar du pengar till dina barn? Det är en fråga, inget påhopp. Sen får och gör hon som hon vill, svara eller inte svara, ,sparar eller ej, men det spelar väl ingen roll, för antingen skriver nån att det har inte du med att göra eller så skriver en annan att nähä, klart hon inte sparade och så får hon en känga för att hon svarade. Fråga om Peter ska ha barnen är även det bara en fråga och hon avgör om hon vill svara på det eller inte. Varför är ni så snabba att klanka ner på varandra hela tiden? Låt folk fråga, låt folk få eller inte få svar. Låt folk inte fråga. Låt Mirka avgöra om hon vill svara eller inte, skriva vad hon vill och vad hon inte vill. Försök att vara lite trevliga och hålla god ton. Det är ändå barn som läser detta också och lite ansvar har vi alla som vuxna att visa vad som är rätt och fel.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..