Dagstripp 

Jäsp jäsp…här ligger man mitt i natten igen och summerar dagen :-D 

Idag har jag och de mindre barnen bla hälsat på hos dotter Emmelie och hennes Niklas ❤ Vi hade ett ”ärende” nära de och självklart var vi tvungna att säga hej 🙂

Medans jag gjorde mitt ärende stannade 3 små hos syrran deras som tog de på utelek och glass 🙂

Vi andra kom tillbaka lagom till en pannkakslunch 😉  Fikade och hade det trevligt, jag önskar bara att vi bodde närmare varandra. Tack för idag Emmelie och Niklas ❤

Äldsta och yngsta ❤

Kom hem och tog itu med middagen direkt. Hade lite ont i huvudet pga vädret antar jag. Det har varit tryckande väder i 2 dagar nu och jag har verkligen hoppats på en rejäl åskväder med den verkar bara gå runt oss hela tiden. Vi får några små skurar men inget mera * surar *. 

Igårdagens regnbågar i Uppsala var fina i alla fall 😉

Jag har glömt att berätta att nu har Lilja börjat visa intresse för att bli blöjfri! Hemma är hon oftast utan blöja och går gärna på toan själv. Det händer en del olyckor fortfarande men nu har hon tagit sitt eget steg mot en blöjfri tillvaro 😉 Tänk att jag snart har bara ett blöjbarn 😀

Nu kom Älva och la sig hos mig så bäst att sova nu .
Kram ❤

 1. Mirka hur många år var ni tillsammans du och Peter innan ni gick isär? Har du bra kontakt med Emmelies mamma? Peter har väl tre barn med en annan?

 2. Jag blev alldeles rörd när du pratar om Emmelie som din dotter. Vet inte varför men alltid när folk pratar om sina bonusbarn så säger dom alltid ”min bonusdotter”, ”min styvson”, ”min mans barn” osv. ”Dotter Emelie” jag blev bara så rörd av det på nåt vis. Uppenbarligen ser du henne som ditt eget barn. Så fint. Att folk ser sina bonusbarn som sina egna barn. Det hör man inte ofta. Aldrig faktiskt.

  1. Jag tror att många ser sina långvariga bonusbarn som sina barn men inte alltid att den biologiska mamman är lika vänligt inställd till relationen att man kan kalla dom för sina barn. Mammorna till Peters barn verkar uppskatta Mirkas roll som styvmamma och DET om något är guld värt.

  1. Jag ser dåligt på långt håll och använder glasögon när jag kör bil och kommer ihåg att ta på mig de 😉

 3. Har inte Peter tre barn sedan innan och om hon var älst av dem när ni träffades hur gamla var de andra två då? Du sa att hon var tre när du kom in i bilden.

  1. Emmelie var 3 när jag lärde känna hennes mamma och henne 😉 Det tog några år efter det innan jag blev ett par med Peter…

 4. Härligt Mirka mitt x har en ny fru O henne pratar jag med flera ggr i veckan o hennes stora flicka är ofta pass till min dotter o vi passar ofta hunden oxå , ifall dom ska bort Carina o Jan mitt X svärföräldrar (passar deras hund oxå) vi brukar skoja om att vi håller det i familjen

   1. Det var sorgligt att höra. Tånker på Peters instainlägg om barnen men sedan naturbilder från vad som ser ut som egen resa. Jag hoppas innerligt att detta löser sig på bästa sätt för er alla <3

 5. Du nämner väldigt sällan Peters andra dotter (din bonusdotter), har ni ingen kontakt med henne?
  Spännande när du skriver att ni hade ett ”ärende” och sedan inte skriver mer om det, kan det vara någon ny tatuering/piercing på gång kanske?
  Härligt att ni kunde träffas iaf.

 6. Åh, jag bor ju också nära Hemköp i Kolbäck. Då hade du en bit att åka hemifrån. Har följt dig och familjen då ni medverkade i Familjen Annorlunda och nu nått år på bloggen. Tycker er familj är så familjär och okonstlad. Förstår inte hur du orkar med alla elaka påhopp och fördomar. Jag skulle nog bli galen. Själv har jag haft mina småtroll 5 och 6 år hemma sen 1 juni och nu är det jag som kryper på väggarna. Sonen blir åksjuk så det är tur man kan ha liten pool och studsmatta på tomten. Tycker att du är en beundransvärd mamma som fixar vardagen och det lilla extra med alla dina små och större troll. Men du måste vara rädd om dig själv också då du inte har någon backup. Kram

 7. Kul att hon börjar bli blöjfri, jag tror inte att tvinga en tvååring som inte vill kissa på toan/pottan är rätt väg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..