Kompishäng och systrar ❤

Igår drog Jag, Alice, Nellie, Älva, Lilja och David till Carola för lite kompishäng. Benny och Selina ville stanna hemma och njuta av lugnet och killarna var ju hos pappa ;-) Jennifer skulle jag hämta från tåget senare på eftermiddagen. 

Det var skönt ute så vi satt ute och fikade medans mina små lekte och hade roligt. Så småningom tittade även solen fram och då blev det riktigt härligt 🙂 

Jag satt mot husväggen med en härlig kompis hängandes en bit över skallen 😉

Efter ett antal timmar var det dags att säga hejdå och hämta Jennifer.

Men vi åker tillbaka snart igen så Alice kan frossa i Carolas vindruvor när de är mogna. Hon har massor med druvor på gång men knappt några som gillar de och Alice däremot älskar de 😉

Åkte hem och så småningom kom killarna också hem 🙂 Tacos till middag och en tidig kväll för alla.

Idag har jag jobbat undan som f*n för att sedan hinna åka och hämta syrran då vi hade en tid hos tatueraren idag. Så länge som vi har pratat om att fixa en syster-tatuering och nu äntligen kom vi till skott 🙂

Syrran gjorde sin på vänster överarm och eftersom jag redan har fullt där så gjorde jag min på vänster underarm 🙂 Vi blev verkligen sjukt nöjda 🙂

Hade trötta barn ikväll och en del kiv som en följd på det. De 3 minsta kom i säng före kl.20 vilket var behövligt idag. Veckan är fullbokad med minst  2 möten ( kan alltid bli fler då möten med Linnea på avdelningen bestäms oftast samma dag 😉 ), 2 utvecklingssamtal och så är alla skolbarnen lediga på fredagen.  Jag har också en jäkla massa plagg att märka inför loppisen på lördag. 

Jag skulle också vilja ta en sista? tur till skogen ….. 

Men nu åker ögonlocken ner så bäst att ge efter för sömnen. 

Kram ❤

P.S. Fixar recept på pajen imorgon 😉 

LOADING..