Godaste middagen 

Friska luften igår tog musten ur mig och jag somnade ifrån en massa måsten jag skulle ha gjort på kvällen :-D

Igår släpade jag med mig Carola ut till svampskogen långt ut till ingemanslandet där jag visste att det alltid finns trattkantareller och inga andra människor verkar gå där heller vilket utökar chanserna att hitta det man åker dit för 😉 Ska jag vara ärlig så trodde jag att jag skulle få muta Carola med både det ena och det andra för att få med henne och jag hade förberett mig för att ha ett bra tal men det behövdes inte utan hon var direkt med på noterna 🙂 

Vi kom fram och det tog inte många minuter innan jag hittade de första svampen och sen var det bara att plocka och plocka och plocka. Jösses så mycket kantareller det fanns! På dryga timmen hade vi båda fyllt en varsin påse med stora fina svampar och nöjda lämnade vi skogen för att återkomma en annan gång inom kort 🙂

Jag har massa torkad svamp kvar sen förra hösten så grannen fick lite över hälften av svampen jag plockat 😉 Man ska ju orka rensa också och det är väl kanske inte det roligaste göromålet…..

Vi åkte och tog oss en matbit, sushi så klart när vi två är i farten. 

Thor hade en kompis hemma och det var fullt ös efter maten. 

Idag har Jennifer och Benny haft ledigt då deras skola har alla utvecklingssamtal under 2 dagar och eleverna är då lediga. Vi åkte på samtal idag och är klara med de nu 🙂 Jennifer ville åka förbi Ikea för att köpa lakan så det gjorde vi och det blev även en ny lampa till henne och en taklampa till köket plus lite annat smått och gott 🙂

Vi åkte förbi Ica Maxi också där vi bla fick provsmaka på en god rätt som också blev dagens middag. Väldigt enkelt att laga och verkligen supergott!

Pasta med tacos kryddad kycklingfärs

Jag ska ge er receptet i morgon för detta bör alla testa att laga 😉

Nu ska jag sova!

Kram ❤

  1. Hej Mirka, ta inte detta som någon anmärkning men jag har hört att man inte ska lägga svamparna på tidningar.Trycksvärtan innehåller något slags gift som svamparna drar åt sig! Följer dig och tycker du är toppen!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..