Ny vecka med ny energi

Vad gulliga ni är som har önskat mig en skön helg ❤ Och det har jag sannerligen också haft. Inte helt barnfri men har ändå gjort allt som var planerat ;-)

Jag valde att tillbringa helgen i sällskap med en som står mig nära och får mig att må bra dvs Carola. Ledigheten började med att jag och Alice skjutsade Selina till en kompis utanför Björklinge där hon skulle vara över helgen. Därifrån åkte vi vidare till Carola där middagen som vi hann missa väntade på oss. Det blev en lugn kväll för oss alla. En del av er verkar tycka att det är konstigt att jag väljer att vara hos en annan stor familj när jag äntligen är ledig men jag vet inte riktigt varför ni tycker det Det är inte direkt så att jag tar på en mammaroll när jag är hos Carola för den biten sköter hon alldeles galant själv 😉 Jag hjälper till med småsaker som att tex duka fram/undan osv vilket jag skulle även ha gjort om jag var hos tex min mamma som inga barn har ( hemma alltså 😉 ) Jag väljer helt enkelt att vara med någon jag trivs med. 

Alice var glad som fick frossa i vindruvor som växer hos Carola. Gällde dock att kolla noga innan man stoppade en druva i min för småsniglar trivdes på de 😉

Söta småsniglar 

Jag fick mig en skön sovmorgon och klev till slut upp strax före kl. 10 för att jag var så kissnödig att jag höll på att spricka. Det blev en lång frukost och först kl. 14 gjorde jag mig redo att åka för att möta upp Jennifer vid tåget. Jag hade bokat hotellrum för oss och vi tog oss dit. Jag duschade och gjorde mig redo för kvällen.

Såg att det här spekuleras om 2 glas som var med i ett foto. Det var juice i glasen och tillhörde mig och Jennifer Ingenting mera spännande än så men det var lite kul att se era funderingar Och nej…glasen ingick inte i något plan, jag själv tänkte inte på de alls först jag läste kommentarer om de. Men så hade jag också bråttom iväg när jag skrev det inlägget

Det hade dock varit trevligt om det fanns en ”friare” men ärligt….när skulle jag ha hunnit träffa en  

Jag mötte upp Carola och Petra och vi gick till O’Learys där deras fotbollskompisar väntade på oss. Vi var 9 Pers som åt middag och tittade på fotboll ihop. Eller nja….jag kan väl inte påstå att jag råstirrade på tv:n …. ni vet fotboll och jag vandrar inte riktigt hand i hand Men sällskapet var toppen och maten supergod!

Naked någonting hamburgare

Efter matchen trog 3 från sällskapet vidare och en ny kom. Vi 7 gick till en nyöppnad ölbar, Domkraft, som var jättetrevlig och vi smakade på ölsorter jag aldrig trodde fanns. 

Därifrån var vi 6 Pers som gick vidare till ett ställe som jag inte vet vad det heter men ett rockigt ställe som passade oss perfekt. Klubben hade någon sorts tävling där 4 lokala band spelade mot varandra. Vi missade de 2 första banden och de 2 sista var väl inget att skryta om. Men vi träffade ett härligt par som var där och supportade sin son som spelade i det första bandet 😉

Vi hade det sjukt roligt bortsett från en riktigt spooky kille som stötte på först mig och sen Carola men han blev senare utkastad Man fick ett och annat förslag under kvällen men näh….fyllek***l är inte riktigt min grej  

Summa kardemumma: En toppen kväll där jag lärde känna nya trevliga vänner ( Carolas vänner ) ,fick en hel del komplimanger som gjorde gott åt en gammal kvinnas själ och en massa skratt. 

Jag var glad över att ha 5 minuters gångväg till hotellet där jag stupade i säng bredvid en sovande Jennifer. 

Jag var bra trött på morgonen men det fanns inte på kartan att jag skulle missa en hotellfrukost där vi satt länge och åt. Slappade sedan i sängen tills det var dags att checka ut. Senare under dagen besökte vi min fina vän Ewa i Vallentuna och därifrån åkte vi till Täby där jag gjorde ett samarbete som jag återkommer till 😉

En sushi på det och sen hemåt för att kramas med barnen 🙂

 1. Kan tänka mig att du får många förslag från män. Så vacker!! Vacker och fräsch. Och en härlig personlighet dessutom också. Helt otroligt egentligen hur man kan va så fräsch och i så bra form med så många barn. Själv hade man sett ut som sju svåra år 🙂 Men varför inte nappa på en karl?! 🙂 Lev livet lite på egen hand och var lite ”crazy” 🙂 Hoppas detta blir rutin nu att du får såna här helger då och då för dig själv. Tror det kommer göra dig gott!

 2. Låter som att du haft en helg som du kan leva på inför nästa gång du får tillfälle att göra något själv, antar att även P. fått ha en fin helg med sina barn så att han blir sugen på att göra det oftare 🙂 Ha en fin vecka nu och även fast man har haft några dagar själv så är det bra mysigt att få krypa ner med sina barn och gosa i soffan.

   1. Så du menar att du inte kan komma på en enda anledning till att människor är avundsjuka? Varför skulle annars de skriva så mycket skit? Sedan att de flesta inte vill eller vågar erkänna sin avundsjuka är ju en sak men många gånger lyser det igenom. Kanske är det inte alla som har nära vänner att vända sig till eller så är de missnöjda med något annat, vad vet jag. Någonting är det ju uppenbarligen.

    1. Ida ditt sätt att skriva på och formulera dig påminner starkt om AlexandraIda på flashback. Kan det vara på det sättet att ni är samma person?

 3. Vart tog Alice vägen. Åkte hon hem till pappa igen kanske. Bästa kombon egentid både för sig själv och lite med 2 av barnen separat. Sååå mysigt du är värd så många sådana här helger. Kram

 4. Ja du..helt barnfri med 13 barn lär det dröja tills du blir så vad skönt att du inte klagar på den grejen. Nu kommer strax..amen Peter är ju det…ja det är han ofta och det är sorgligt. Man roddar inte 13 barn själv utan att det blir jättesvårt – för både vuxna och barn.

 5. Ni verkar haft en underbar tid där du fårr vara lite barnledig men samtidigt verkar du verkligen älska dina barn jag o mina barn har inga egna men ska genomgå en ivf såfort vi blir inkallade och vi längtar såå mkt. Tillsammans i tio år snart men ända har ingen av oss barn än, det e dags nu!! Innan ja gick ner i vikt kunde jag inte bli gravid och efter har jag fått 3 missfall o 2 utomkved så vi hoppas de ska gå åt rätt håll snart följ gärna min blogg och ge tips om ni har.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..