Premiär

Jag och Carola har länge nu pratat om att det vore roligt att podda tillsammans men ingen av oss kan någonting om den tekniska biten kring en podd så vi släppte de funderingar och kom på att vi kan ju testa sända live på Instagram istället

Så nu har vi ett instagramkonto för det ( @mirkaochcarolalive ) och vi kommer att sända live en gång i veckan, varje onsdag kl. 12-13. Förhoppningsvis lyckad vi klura ut om det går att spara och lägga ut liven tex på Youtube för de som inte har möjlighet att se på själva live-sändningen. Instalive är perfekt då ni får en möjlighet då att ställa frågor mm och vi kan svara er direkt 🙂 Kika in hos Carola, hon har skrivit hur man gör för att följa oss 😉 

Ni får gärna också komma med förslag på vad ni vill att vi ska prata om 😉

Premiär imorgon kl. 12!

Idag lagade jag någonting till mig som jag inte ätit på flera år och som jag alltid tyckt jättemycket om…

Stekt strömming *mums*

Nu hade jag lite bråttom med middagen då jag skulle iväg och skjutsa Linnea så det blev en enkel variant men aaah, så gott det var 🙂 Barnen vågade inte ens smaka av mig  

Kvällen gick snabbt med läxläsning – Historia om Kalmarunionen, Hansa och annat skojigt…. 

Nu vaknade David som vanligt och har lagt sig hos mig så bäst att jag lägger undan mobilen nu…

Kram ❤

LOADING..