Moroccan Miracle Hårserum

I ett annonssamarbete med MayBeauty

Jag tänkte att det var perfekt timing nu med vintern knackandes på dörren att ge er ett bra erbjudande för håret. Mitt hår är alltid torrt men absolut värst under vinterhalvåret. Jag har nu under ett par års tid använt Moroccan Miracle Hårserum från MayBeauty.se i mitt hår efter varje gång jag tvättat håret och tycker att den är helt outstanding jämfört med andra oljor för håret. Och väldigt dryg – en flaska räcker flera månader för mig som tvättar håret var 3-4:e dag och delar flaska med Jennifer 😉

Moroccan Miracle hårserum är en lätt hårolja med en unik blandning av arganolja, Olivolja, Mandelolja och linfröolja med essentiella fettsyrors som penetrerar och vårdar håret och man får naturligt lent och skinande hår. Oljan ger också en långvarig fuktgivande effekt som gör håret lättare att styla och ta hand om. Håret får liv och lyster och man får bort krusigheter.

Börja med att handdukstorka håret efter duschen….

Ta några droppar serum ( behövs inte mycket alls ) ….

Och applicera serumet på topparna….

Klart 🙂

Jag tycker att alla borde ha Moroccan Miracle hårserum hemma och därför är detta också en perfekt julklapp att ge bort 😉

Självklart får du rabatt på den här produkten 😉  Hela 30% faktiskt om du anger hairserummirka som rabattkod. Klicka dig in på den HÄR länken så kommer du direkt till erbjudandet.

  1. Så j a tröttsamt med denna s k mirakelkur!!! Alla bloggare annonsera om denna onödiga produkt! Ditt hår ser inte bättre ut. Ditt hår blir inte starkare. Det är färgat och absolut inte naturligt! Det som stärker ditt hår är oavkortat vad du äter!

    1. Självklart beror mycket på det man äter. Men jag har torrt hår som lätt blir frissigt, märker stor skillnad med en bra olja.

    2. Självklart beror mycket på det man äter. Men jag som har torrt hår som lätt blir frissigt, märker stor skillnad med en bra olja.

  2. Mirka, om du har så torrt hår se till att ha kokosolja (eller annan vårdande olja) i håret minst 30min,gärna längre INNAN du duschar för att skydda mot shampoot, det sliter. Och shampoonera bara hårbotten, inte längderna. Det hjälper väldigt mycket Och som någon skrev, det man äter hjälper, men håret i längderna är dött så det påverkar bara det nya håret.

  3. Tar mig friheten att svara dig, jag rekommenderar starkt Maria Nilas repair shampoo och balsam. Det är oslagbart. Dock innehåller shampoot väldigt mycket proteiner som kan ge eksemliknande utslag om man inte sköljer noga (massera hårbotten samtidigt). Det är verkligen ett måste och orkar man inte det kör på soft seriens shampoo, och repairs balsam. Soft serien är också bra. Men repair är överlägset bäst om håret är torrt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..