När man har lite bråttom

Jag har varit till tandregleraren med Selina och fick stressa därifrån till BVC med Lilja. Det hade blivit nåt knas med bokningen av tiden så vi fick en ny tid till nästa vecka. Mot dagis och samtidigt sköta några viktiga samtal. Selina och Lilja väntade i bilen medans jag gick in och hämtade David. Mot hemmet och försöka andas ut en stund….. och då ser jag…

Så här lång har jag aldrig förr kommit med dessa skoskydd förr

Vet ni vad jag gjorde när jag kom hem? Jag har chockerat mig själv med att redan nu byta till julgardiner i köket och hängt upp kransar med led-lampor Jag som annars gör allt typ 2 dagar före julafton

Tog en snabb bild på första fönstret jag var klar med.

 1. Jag har också gått iväg med såna på fötterna, fast från dagis, höll på att slå ihjäl mig långs gångvägen men fattade ändå inte riktigt varför det var så jäddrars halt. Kom en bra bit innan jag tittade ner och såg de där blå plasttossorna 😉

 2. Ha ha ja du, men ensam om att gå ut med skoskydd är du INTE! var glad att det inte var snö & is, för då slår man ihjäl sej med dom på, pust 😮

  Jag satte upp 2 stjärnor & en lotsas granslina i en öppning huset, satte i belysning men väntade med pyntet i den, ser så många som börjat redan att fusk starta & vet du? jag tycker det är superbra att folk fuskar! för det blir så mycket myyyysigare då! hopp trallallala!! 🙂 🙂 🙂

  Önskar dej & familjen en skön & fin helg <3 <3 <3

 3. Mysigt med julsaker, men inte före första advent gäller för mig. Och den dagen är ju inte förrän 3/12så det dröjer en vecka innan mina ljusstakar kommer upp. Juldukar veckan före jul och tomtar helst så sent som dagen innan julafton. Iår är julafton en söndag så pysslet med tomtar ( endast porslinstomtar) blir nog fredan innan helgen.
  Det är vår tradition men alla har ju sin egen tradition med julen.
  Ha en fin helg du är beundransvärd som orkar med allt själv i din stora familj. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..