Peptalk, pynt och nostalgi

Det har varit galet mycket i veckan med utvecklingssamtal, tandläkarbesök och några andra möten kryddat med en hel del skjutsande och massa läxläsning på kvällarna. Jag har varit trött. Vädret hjälper ju inte heller till att pigga upp en direkt.

I tisdags hade jag en skön långfika med två nära vänner och kollegor. Få människor får mig att må så bra som Carola och Nina och vi har alltid så roligt när vi ses

Vi träffades utanför Örsundsbro på Salnecke slottscafe, ett jättehärligt ställe.

Vi avverkade en massa snack på det privata planet och ännu mera kring jobb. Det är inte så vanligt att bloggare peppar och tipsar varandra men vi har alltid gjort det och det är så skönt att ha en likasinnad att bolla med. Vi gläds åt varandra, ger tips och råd, bollar nya idéer och ger kritik vid behov ( vilket är sällan ). Är man osäker så är det dessa två man kan prata med och veta att man får ärliga svar och råd. Älskar mina bönor ❤️

Vi ska göra dessa möten till en vana och ska då inkludera ännu mera jobb i våra träffar

I onsdags körde jag och Carola vår insta-live igen vilket är skitkul. Vi var båda trötta och vi spårade ur en del och skrattade så där ohejdat medans tårarna sprutade

Jag har också hunnit få upp nya gardiner i köket. Vette fasiken vad som hände ..? Kan vara att jag köpte nya då jag hade inga gamla julgardiner som passar till fönsterna i mitt hus.

Enkla och valda av Linnea

Igår såg jag en tomte på Ica maxi som jag var tvungen att köpa. Jag har köpt såna här tomtar de senaste åren men några av de gamla flyttade med exet så jag måste fylla på samlingen

Har ni börjat julpynta ännu?

Jag måste möblera om lite i vardagsrummet innan julgranen får plats och i år tror jag nog att jag ska ha en kungsgran …. har aldrig haft en och är sugen på att testa nu när jag ändå annars måste köpa en ny gran då jag ingen har.

Idag har jag lyckats fixa biljetter till mig och en kompis till sommarens nostalgikonsert!

Jag såg Iron Maiden i Stockholm hösten 1988 så det är på tiden igen och ska bli sjukt roligt

Idag fredag… ungarna tjatar om att jag ska ut och handla ” det är ju black friday ju !!! ” men jag tänker inte göra det. Jag har kollat runt lite på nätet och det får räcka för mig. Eller finns det nån bra rea som man absolut inte får missa??

Lillfisen som vill bli fotad så fort jag tar kort på nåt annat

Ha en fin dag ❤️

 1. Köpte sex par jeans på H&M och fick rabatt på 488 spänn.
  Det är till sonen i nästa storlek. Känner mig nöjd med det.
  Dock åker vi till Erikslund idag då dottern tjatar om Black friday. Gaaah! Lär va packat mä folk

 2. Maiden är ju bara ett måste 🙂 🙂 Men jag funderar på att dyka djupare i nostalgiträsket och ta mej till Sweden Rock istället. Förutom Maiden så spelar ju Ozzy, Judas Priest, Helloween, Heavy Load, Stone Sour, Vixen, Nazareth, Tarja (fd Nightwish.) med många fler både bra och mindre bra band 🙂

  1. Ja, Sweden rock hade jag också velat åka till men det skulle bli knepigt att hitta barnpassning Men jag är ändå nöjd med Maiden

   1. Ja Sweden Rock är omtyckt för alla åldrar verkligen. Inte själv varit där men har många vänner som är där varje år.
    Men barnpassning? Kan dom inte vara hos sin pappa? Ändå långt kvar tills dess så boka upp redan nu:-)

   2. Du kan lämna några här 🙂 vi bor i grann byn o de går buss härifrån 🙂
    Vi har ändå ett helt gäng här så några till gör inget 🙂

 3. Så värdefullt med fantastiska vänner <3

  Jag har varit uppväxt med att granen ska tas in & pyntas kvällen innan Julafton, det var ju så på den tiden, i slutet av 60 talet/början av 70 talet & oj vad man längtade tills kvällen innan!! men åxå så värdelöst egentligen! så när jag fick egna barn, så satte vi upp den till Lucia en del år eller redan 1 advent ibland, för såååååååå mysigt att tända granen på mornarna när barnen vaknade för att gå till skolan, se Adventskalendern & granen som lyser, en mjukstart av dagen, den bästa sed jag myntat in i mina nu vuxna barn! njuuuut av Juletiden, från första Advent till efter nyår!!! men det finns inga fel & inga rätt, följ hjärtat!!! 🙂 🙂 🙂 här lyser redan 2 stjärnor! 😉 & fler kommer upp i helgen ha ha :p

  Varm stor kram till hela din fina familj <3 <3 <3

 4. Jag köper det jag behöver på den här rean, detta året behövde jag en ny telefon. Hade FLYT för precis när killen på net on net skulle hämta telefonen jag valt släppte de en nyare och bättre modell till samma pris som den jag valt vilket han var snabb med att påpeka. Är inget teknik freak utan brukar ta en billigare telefon med hyfsad kamera, men nu har jag en dyr tele till billigt pris Suuuuuper nöjd haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..