En riktig slapparhelg

Den här helgen blev en riktig slapparhelg. Inga större måsten, några barn har varit hos kompisar och en kompis har varit hos oss. Vi har kollat på filmer tillsammans och haft godisdag både på fredagen och lördagen

Glassbilen kom förbi oss i fredags och jag valde att ge efter tjatet och köpte glass. För sista gången ska väl tilläggas för det var inte så värst gott.

Jag har fått sovmorgon både igår och idag ( lör-sön ). David och Lilja har vaknat tidigt och kommit till mig för att sen somna om vilket är ovanligt…. att de båda somnar om 😉

Igår fick jag lite liv i kroppen och städade överallt för att sen kunna fortsätta slappa med gott samvete. Killarna var duktiga och städade övervåningen utan tillsägelse ❤️

Jag är lite sugen på att bli ljus igen….

Borde jag?

Idag har jag toppat Alices hår och det visade senare att Lilja blev visst lite inspirerad av det och klippte av sig en stor del av sin lugg. Jag försökte snygga till hennes lugg och hon tjatade om att få klippa ditt hår som Oliver har . Jag sa att vi skulle tänka på saken men hon har inte släppt tanken och har tjatat om att få klippa kort hela kvällen. Få se om hon glömmer bort det eller om det blir en snaggning så småningom

Till veckan har jag några utvecklingssamtal och BVC med David. Utvecklingssamtal i all ära men fasiken så skönt sen när de är avklarade.

Jag ska till frissan i veckan också och klippa topparna. Mitt hår har vuxit bra mycket sedan jag slutade med löshår men jag har väldigt torrt och skört hår som är som värst på vintrarna. Jag gör allt jag kan för att sköta om håret, annars skulle det vara mycket värre. Jag skulle dock kunna klippa mig oftare också men det blir liksom inte bara av så ofta som det skulle behövas.

Nästa helg är jag barnfri så jag ska nog få upp adventsstakarna innan helgen tänkte jag, bara att hoppas på att jag hittar de lätt

Godnatt❤️

 1. Du är jättefin i den hårfärg du har men du passar också väldigt bra som blondin. Gillar verkligen frisyren du har på bilden längst upp på bloggen.

 2. Synd att söta Linnéa måste hålla på med sina grimaserar på alla bilder. Jag har följt henne på IG länge med tog bort henne för ett tag sedan då jag tröttnade på alla tungor.. Hälsa henne att hon är väldigt söt och att hon kan se ut som vanligt på kort!!!

  1. Exakt det tänkte jag också. Vad är det för idé att räcka ut tungan? Vuxna barn! Eller ska man göra så nu för tiden? Ser väldigt barnsligt ut!

     1. Ja att se söt ut är ju jätteviktigt #ironi. Låt henne se ut som hon vill så ska du/ni se att Du/ni mår bättre.

   1. Det är väl ingen som bestämmer, det ÄR fruktansvärt omoget och ful att räcka ut tungan åt bloggläsare. Hon kanske missade att det är mammas inkomstkälla??? Till och med min tre åring har mer vett och vet att bete sig!

    1. Så där gör väldigt många ungdomar just nu när de tar selfies osv. Varför…en bra fråga MEN de gör det absolut inte i det syfte som du verkar tro mina 3 – 5 – 7 – 9 -11 x 2 – 12 och 13 -åringar gör inte heller så men de äldre tjejerna gör och många i de åldrarna. Vänta bara när din lilla blir tonåring

  2. Att vara löjlig och räcka ut tungan som nåt småbarn är väl en sak, jag tycker det är mycket värre med den där ”drogade” blicken som används flitigt på t.ex instagram, vem 17 vill se drogad ut liksom…

 3. Vaddå? låt Linnea (och alla andra) vara den hon(de) vill vara.Kommer ni ihåg tjejer hur vi själva var i den åldern?Då vill man göra revolt mot allt och alla.Hon kanske inte alls vill vara söt.Hon är en ung tjej som ska hitta sig själv nu – snälla,låt henne få göra det utan alltför elaka kommentarer.

  1. Är det för att göra revolt vill man ju ha uppmärksamhet över det man gör.. Så det är inte snällt att nonchalera det heller…
   Tycker det ser lika tråkigt ut om det är barn, ungdomar eller vuxna som gör det

   1. marie jag Antar att du antagligen är 50 + eller så har du helt enkelt inga barn. tycker att det ser förbaskat råkigt ut med gnällkärringar som inte kan acceptera att alla är olika och alla måste inte vara som någon annan.

 4. Var försiktig med att bleka håret, om det redan är torrt är det inte säkert att det tål en blekning. Satsa istället på inpackningar för att få det i bättre kondition innan du gör något annat

 5. Om du redan har torrt och skört hår borde du nog undvika att färga/ bleka det.
  Eftersom det är tunt kan du klippa det lite kortare (som bilden längst upp på bloggen) och klippa upp det så att du får mer volym 🙂

 6. Nej inte bleka det, har du redan dålig hårkvalitét sedan tidigare kommer det ju inte bli bättre av att du gör det blont.
  Tycker du ska låta bli färg ett tag, och tona håret istället i kombination med inpackningar.

 7. Du skulle passa i en bob. Lite kortare i bak och sluttande fram mot ansiktet. När man har ett smalt ansikte tynger håret ner ansiktet om det är långt. Och du skulle helt klart passa i ljusare hår. Honungsblond.

  1. Jag läste inte Mirkas inlägg fullt ut, men om det är så att hon ville ha tips o råd om hennes hår så håller jag verkligen med dig Helena. Smalt ansikte o i den åldern (förlåt om jag sårat någon) så är ju det klockrent de du beskriver. Hade lyft redan fina Mirka till ännu finare

 8. Jätte fin hej hopp. Kommer själv ifrån en stor familj!!! Näst sist av nio.

  Går inte så bra vi e halvsyskon de flesta. Alla krävde så mycket så det gick som det gjort.

  Vill bara berätta att jag älskar barn o du gör underverk för dina! Önskar jag kunde hjälpa till med något inom inredning el snickeri!

  När min värk tagit sitt! Då svek alla o nu e jag på g bara jag får hjälpa någon.

  Ps. Har jobbat fackligt i många år samt hjälpa människor e något jag kan o vill….

  kram på dej o din familj

 9. Skönt med en lugn helg. Du, jag har en fråga: hur många av din barn är tvillingar? För jag har räknat på det och om du fött varje barn enskilt innebär det att du har varit gravid i nästan 10 år totalt. Coolt va?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..