Godmorgon

Klockan är 11 och jag är nyvaken och ligger och drar kvar i sängen ;-) Jag är hos Carola och det är lugnt här på morgonen, hör några barn prata lite tyst medans de tittat på tv. En skön sovmorgon :-)

Tina är i Uppsala över helgen och vi umgicks igår hela dagen. Det blev ett Ikea-besök med Tina och Carola. brunch och shopping då jag behövde fylla på mitt ljuslager och lite annat smått och gott 😉 Tina hängde med mig hela dagen på barnhämtningar och när Selina skjutsades till Torstuna. Barnen fick pannkakor till middag och sen var det dags för deras pappa att ta över. Jag och Tina åkte till Gränby c för lite sushi innan jag skjutsade henne till Sussi som hon sover hos 😉

Det blev en lugn kväll hos Carola som avslutades med att först titta på filmen Lida som är ju en klassiker och sen nån kass komedi som jag bitvis slumrade till innan jag la mig i sängen.

Ikväll ska vi ses hos Sussi för en bit mat och härligt umgänge innan vi går ut och dansar 😉

Tusen tack för era tips, nu har jag en del bra sidor att kika igenom

Hoppas ni får en fin helg ❤️

 1. Jag tycker att hon verkar lite desperat Tina. Hon åker runt till alla familjen annorlunda familjer och verkar inte ha så mycket annat att göra på dagarna. Vem tar hand om alla hennes barn undrar jag. För ett tag sedan var hon hos Sami och Matilda och stannade några dagar. Mitt hjärta hade gått sönder om jag varit ifrån mina barn så mycket

  1. Om du hade läst hennes blogg lite så hade du vetat mer om henne, åldern på barnen samt hennes och Jörgens upplägg 😉 Varför lämnar du den kommentaren här och inte inne hos Tina?

  2. Vem som tar hand om hennes barn? Ja, det är säkerligen mamman och/eller pappan som gör det. Det brukar nämligen vara det. Även pappor fungerar alldeles utmärkt som föräldrar förstår du. Pappor dom klarar av att laga mat och ta hand om barn även dom. Trot det eller ej. Hade DITT hjärta gått sönder om DU hade varit borta från dina barn? Fast nu handlar det ju inte om dig väl? Utan nu handlar det ju ENBART om ditt barn och barnets bästa? Eller? Så om ditt hjärta går sönder eller inte är väl därmed skit samma? Det här har väldigt många föräldrar fruktansvärda problem med att förstå. Och du verkar vara en av dom. Att Tina inte ”verkar ha så mycket att göra på dagarna” beror på att hon är SJUK. Och då är det meningen förstår du att man ska ta det lugnt. När man har svår psykisk ohälsa. Det brukar vara det man rekommenderar för sjuka människor. Och sjuka människor är inte heller ett barns bästa. Utan det är den friska föräldern som just då är barnens bästa. Tina är alltså den bästa föräldern. Som sätter sina barns bästa före sitt eget bästa. En bättre förälder än så går inte att hitta. Hon verkar vara en tio gånger bättre förälder än vad en egoistisk förälder som du är.

   1. Fast jag har läst Tinas blogg långt innan hon blev ”sjuk” då hon lämnade hem och barn åt Jörgen . Hon skall vara extremt tacksam att hon har det ex hon har, han har verkligen gjort och gör ett hästjobb…precis som Mirka gör nu och många många andra mammor och pappor. Du har ingen aninga om vem jag är eller hur jag är som förälder. Du verkar mycket bitter på livet och på karlar. Och med den attityden förstår jag att ingen stannar…

  3. Vadå desperat? Tina gör allt för sina barn läser hennes blogg! Men herregud barnen har ju en pappa? Som dem bor hos också! Förstår inte hur vuxna människor kan sitta och klanka ner på andra människor!

  4. Mycket onödig kommentar om Tina. Vad vet du om hennes liv? Du lär knappast känna henne eftersom du dömmer henne så hårt offentligt.

  5. Maria.. Känns det bra nu?
   När du fått kräkas ur dig lite?
   Och kasta skit på någon som du inte vet ett djävla dugg om..

   Mirka Hoppas ni hade skitskoj ❤️

  6. Jamen heja dig du kvinna som vill ge en annan kvinna samvetskval. Det är ju de du eftersöker annars hade du ju inte skrivit det. Blir så trött, när fan ska vi släppa allt sånt här skitsnack? Hade de varit en man som åkte runt ja då hade han väl varit mysgubben som är så trevlig o social o tar sig tid med vänner o annat.

   Nu får ni kvinnor lägga av med detta hackandet på andra o låta dem göra som dom vill. Finns nog inga barn som far illa där o hennes hjärta svämmar nog över av kärlek till sina barn ” trots” den frånvaron.

  7. Ta reda på fakta innan du dömer någon. Läs hennes blogg.. Fö är inte hennes barn så små längre och Tina umgås mycket MED sina barn, hon är inte bara i samma hus som många tyvärr räknar till att vara med sina barn

 2. Hej Mirka!

  Du behöver inte svara på frågan men ställer den ändå och hoppas på svar.

  Får du underhållsbidrag för alla dina 13 barn?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..