Fel på bloggen

Som många av er har märkt så är det nåt knas med bl.a. min blogg vilket gör att man hamnar på olika reklamsidor. Jag upptäckte det imorse och såg att även andra bloggar har samma problem. Teknikerna på Tailsweep vet om problemet och jobbar hårt för att lösa det så ni vet. Jag hoppas att allt blir fixat snarast.

Dagen har varit ganska lugn. Alice och Lilja har inte spytt mera men de har varit febriga och sovit en massa. Älva har spytt ett par gånger och också fått feber. Inga nya sjukdomsfall * peppar peppar…*

Vi har inte gjort många knop idag och jag har mest kämpat med tvätthögen. Lagade världens godaste fisksoppa till middag och flera av barnen tog till och med påfyllning vilket är bra betyg 🙂

Nu har jag lagt mig med Lilja i min säng och hoppas på en lugn natt 😉

Kram ❤️

LOADING..