Ingen risk man blir sysslolös

Visst skrev jag i förra inlägget att denna vecka är hektisk…? Då passar det ju bra att få hem lite magsjuka då… Jo men jag tackar för det ;-)

Sent igår kväll kommer Kevin som sitter i vardagsrummet till mig i köket och säger att det låter som att Alice kräks! Jag går och kollar och visst fasiken ligger det en härlig kräkpöl bredvid hennes säng på golvet. En som har skvättat ca 1 meter åt alla håll * suck *.

Jag städar med en äckelkänsla i halsen. Fixar en hink åt henne och fortsätter sedan med mitt i köket. Lilja hostar rätt mycket och sover oroligt så jag vågar knappt gå och lägga mig. David sover i min säng och Lilja i hans säng. Oliver hade somnat i Liljas säng. En salig röra 😉 Till slut går jag och lägger mig och har precis hunnit somna när Oliver kommer och väcker mig för att säga att Lilja har spytt. Jag går upp och sanerar både säng och Lilja och får henne att somna om. Kikar in hos Alice bara för att upptäcka att hon inte är där men hennes säng är nerspydd. Sanerar sängen och startar en maskin med tvätt. Jag som har helgens enorma tvättberg att ta itu med tyckte inte det var så kul att öka på det berget 🙁

Alice ligger nu i min säng och jag håller tummarna för att få lite sömn. En gång vaknar hon och lyckas ta sig in på muggen för att kräkas men sen lugnade det ner sig och vi fick sova. Klockan 6.20 var det Älvas tur att få upp en laddning i sin säng och en timme senare på golvet i vardagsrummet. Oliver och Victor har haft ont i sina magar inatt så de fick också stanna hemma för säkerhets skull.

Så nu har jag strykt alla möten och samtal från veckans planering och hoppas bara på att detta går över fort och att jag klarar mig från att bli sjuk.

En vacker fullmåne inatt, tyvärr svår att fånga i en rättvis bild 😉

LOADING..