Dagen före dopparedagen

Gokväll i stugorna. Första gången så här dagen före julafton som jag ligger i sängen före midnatt. David ligger bredvid mig fortfarande vaken är han också. Han somnade runt 17 och sen var det kört, omöjligt att få liv i ungen som sedan klev upp fylld med energi kl. 19.30.

Igår firade vi Älva. Bakade muffins och sen åkte vi och köpte en tårta som hon fick välja själv. Emmelie kom med sin lilla familj och bebisen var så fin ❤️

Efter middagen fick jag äntligen upp granen som sedan pyntades senare på kvällen. Jag har ju köpt en ny gran som visade sig vara lite större än den gamla och därmed räckte inte pynten till

Framifrån….

Bakifrån

Jag hade ju kunnat fördela kulorna glesare för att få de att räcka till men nä nä nä! Jag vill ha granen på ett visst vis och inget annat duger 😉

Så idag har jag köpt flera julgranskulor, 60 st för att vara exakt

Har bakat julgodis. Igår hann jag göra dajmfudge

Och idag gjorde Alice och Jennifer Rocky road och jag gjorde lakritsfudge. Mer än så orkade jag inte med. Har slagit in de sista klapparna och städat.

Jag hittade en ny tomte idag som passade perfekt ihop med tomtemor 😉

Ikväll la vi alla paket under granen så allt är klart tills vi kommer hem från släkten morgon 🙂

Nu är jag redo för julafton 🙂

Det blir en tidig morgon imorgon. De större barnen ska ta sig kommunalt till Märsta och vi ville börja dagen tidigt då min syrra också ska göra det. Sen blir det inte sent där heller så vi tar vara på tiden vi ska umgås 🙂

Nu har David somnat och jag tänker följa hans exempel…

Kram ❤️

LOADING..