Första dagen är tuff

Så var det en skoldag för alla igen. Och det gick rätt smidigt i morse att få upp alla också. Några klev upp direkt jag väckte de och några fick man tjata på ett antal gånger men iväg kom allihopa ;-) Det var inte det lättaste att få alla isäng igår. David och Lilja somnade före klockan 20 men sen vaknade David igen kl.22 och tyckte att han hade sovit klart. Jag höll inte med honom och la mig bredvid honom så att han skulle somna om vilket han gjorde efter mycket om och men. De större hade problem med att somna i tid men de försökte sitt bästa iaf :-)

Det var trötta kids som kom hem idag. Alla hade haft kul i skolan och förskolan men de var riktigt trötta vilket gjorde många lättretliga och det har varit både en och två dispyter under eftermiddagen. Sen blev de nog för trötta på tjafs och det blev en lugn kväll 🙂

Spenatsoppa till middag är alltid uppskattat. Så enkelt och så gott. Ett tag åt vi det riktigt ofta, så pass att man ledsnade på soppan så jag hade ett långt paus från denna rätt.

Sällskapsspel efter maten för några av oss. Avslutade kvällen med att se på Farmen. Vi älskar att se på Farmen och dess intriger Fattar bara inte att det ska tjafsas så förbannat om allt och inget. Jag hade velat vara med i farmen. Inte för alla intriger utan som en upplevelse. Att få testa sina gränser. Det ser lätt ut att bo som de gör under flera veckor men är garanterat mycket tuffare i verkligheten.

Nu ska jag gosa in mig hos Lilja som ligger i min säng 😉

Kram ❤️

 1. Farmen ja.. hade också velat leva så ett tag. Om det hade funnits toa. Haha.

  Tack för en bra blogg och en massa inspiration. Hittade nyligen hit och har läst hela bloggen. Hittade hit via Fam Annorlunda som jag alldeles nyligen har sett. Ett gäng år sen av mig. Men tack för tv4 play liksom. Haha.
  Ha en fin dag.

 2. Hade oxå velat testa,kan man sitta på dass i -17 grader så ska det nog gå på sommaren med haha
  Dom får göra ett program för oss mångmammor
  Samma med fångarna på fortet ,där skulle vi mångmammor varit med i ett avsnitt,kanske lets dance med
  Kram

 3. Hej Mirka! Sök nästa säsong:)
  Jag gillar farmen men älskar förväxlingen SVT 2 en underbar serie… Tyvärr samma tid..jo! Repris dagen efter men kan bara inte vänta:-)
  Titta och ni blir fast… Turkiet är bra på göra serier…
  Hoppas Linnea känner sig bättre…

 4. Läste idag Aftonbladet, såg då att det stod om dig där. Har du cancer? Är du förföljd? Sänder tankar till dig om detta nu stämmer så är det ju hemskt.

  1. Jag lägger inte ut någonting som de barn som ibland läser här redan inte själva haft tankar om och kring. Jag tycker inte heller att det har varit elakheter utan normala funderingar och tankar baserade på ren fakta.

   1. Där håller jag inte med dig.
    Barn ska inte behöva höra/läsa vad andra vuxna tycker/säger om deras föräldrar. Sen spelar det ingen roll om man som föräldrar inte kommer överens. Barnen ska hållas utanför. Barn är nämligen duktiga på att hålla sin smärta inombords sig. Du gör som du vill, men hade jag varit i din situation så skulle jag inte lägga ut kommentar från läsarna när det handlade om kritik till pappan.

  2. Du C ! Var någonstans i Mirkas blogg ser du elaka kommentarer om Peter ? ska Mirka ljuga och försvara en vuxen människa som sätter sej själv i första rummet bara för att vara nån form av helgon , eller nedtryckt kvinna a la trettiotal ? ser fram emot ett svar ….

   1. Det är negativa kritik mot pappan som många läsare skriver. Det är inte läsarna som gör fel, utan där är det Mirka som lägger ut dem som gör fel, tycker jag. Nu vänder vi på smeten. Vi säger att du var barn och dina föräldrar var skilda. Hur skulle du tycka om din mamma hade en blogg och lade ut kommentarer som var kritik mot din pappa?

 5. En eloge till dej som stänger ner media och ger all uppmärksamhet till de du umgås med ! men du är så härligt trygg och stark i dej själv , nåt man ser genom att du visar verkligheten i dina foton ! inga fejkade uppställda bilder på poserande , uppklädda , rentvättade barn i rosetter och matchande kläder .. hem som ser ut som alla andra osäkra influensers …. såå trist men som tur är inser dom inte detta själva , Bli aldrig såå köpt som vissa bloggare är fantastiska starka äkta Mirka !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..