Glida runt på golvet

Mitt i natten här igen…Har nyligen hämtat Kevin i Uppsala, annars hade jag sovit vid det här laget ;-) Såg i bilen att det är 0-gradigt ute vilket man inte hade kunnat tro då det blåser iskalla vindar brrr

Ikväll tog jag mig i kragen och skurade golven vilket jag gör minst två gånger i veckan. I köket syns alla fläckar på golvet direkt så efter en rejäl städning går det typ en timme innan det knappt syns att man har skurat. Jag har kommit på att det bästa är att skura golv på kvällen precis före eller efter barnen har lagt sig. Då får jag en hel kväll till att njuta av helt rent köksgolv där jag kan glida runt som en isprinsessa 😀

Finns inget bättre än nyskurade golv! Möjligtvis då en ren diskbänk eller en tom tvättkorg 😉 Men alla de sakerna är korta i sin lycka 😀

Igår tog jag med mig Benny, Victor, Oliver och Casper på bio. Killarna har tjatat om att få se den nyaste Star Wars-filmen och trots att jag försökte övertala de om att Jumanji 2 säkert skulle vara skitbra så stog killarna på sig och jag fick snällt titta på mitt livs första Star Wars-film från början till slut

De filmerna har aldrig tilltalat mig och jag har några gånger försökt se nån Star Wars-film men ledsnat efter 10 minuter. Filmen gick att stå ut med men gav mig absolut inget mersmak what so ever men killarna tyckte att den var bra vilket är det viktigaste 😉 Såg på reklam att nya Jurrasic World-filmen kommer ut i början på juni och den såg väldigt spännande ut.

Tjejerna hade fixat klart middag till oss när vi kom hem ❤️

Söndagskvällen såg ut så här

Filmer och youtube på dator och mobiler och fia med knuff 🙂 David jätteglad över att få låna Olivers mobil och att få titta på Anna och Elsa ( Frost ) , hans favorit just nu.

David och Lilja kan titta på Frost flera gånger per dag om de vara fick och verkar aldrig ledsna på filmen. Jag har fortfarande inte sett den men hört den säkert 100 gånger i bakgrunden 😀

Igår kväll kom hyresvärden och bytte varmvattenberedare men kunde inte koppla in den klart först idag. Vi har använt gamla pannan sen gamla beredaren gick sönder och det varmvattnet räckte aldrig långt. Nu vart det knas med nån knapp vilket gjorde att gamla pannan var avstängd och därmed hade vi inget varmvatten sen igår kväll. Jag ville inte vara till besvär och stressa grannen då jag visste att han skulle komma senare idag ändå så idag har man gått runt oduschad och i myskläder som jag drog på mig som hastigast i morse. Glömde till och med bh:n idag vilket inte händer ofta Nu är i alla fall allt fixat och klart 🙂

Nu kom David in till mig så bäst att lägga sig till rätta och få lite sömn

Kram ❤️

 1. Vi var och såg The last jedi innan jul på bio. Jag är inget Star Wars fan men det är min son. Han har inte sett någon av filmerna då jag tyckt att han varit för liten, detta var första filmen han fick se. Dessutom var det en överraskning, han anade ingenting. Succé!

 2. Jag är gammal som gatan och älskar alla Star Wars filmerna. Den nya har jag kvar att se.
  Men du Behå, det har jag ALDRIG på mig hemma. Har jag varit ut är det den första som ryker när jag kommer hem. Känns som en tvångströja ju.
  Släng behån å må bra

 3. Har heller aldrig gillat Star Wars filmerna och liknande , men vad gör man inte för sina barn 🙂 Ha en riktigt bra tisdag Mirka !

 4. Behå är ju nice att vara utan. Släpp töserna fria liksom. Då är de som gladast. Haha

  Och snön har det ju kommit en hel del. Även hos er kan jag tänka? Nu blir väl kiden glada? 🙂

 5. Synd att de valde bort jumanji den var jätterolig, skrattade så högt så min 11-årige son blängde på mej ”tyst nu mamma ”

 6. Jag behöver inte bh och skulle aldrig sätta på mig det. Det klämmer runt så man får panik. Skit i skiten om man inte behöver det.

  1. Då har du inte fått tag i nån bra bh. Själv kan jag inte ens tänka mig att gå utan bh. Tar på mig bh på morgonen och känner den inte eller tänker på den på hela dagen. Varken känns eller klämmer.

  2. En bra bh ska varken klämma, skavas, nypas elle kännas. Gå till tex Twilfit eller en annan underklädesbutiker där dom hjälper dig att ta dina mått och plockar fram modeller som passar dig. Jag tyckte alla var obekväma enda till den dagen jag gick till twilfit för att få hjälp och nu känner jag aldrig någonsin att jag har bh på mig. Dom säger att 9 av 10 har helt fel storlek på bh och oftast måste man gå upp några steg i storlek.

 7. Hej Mirka! Du är duktig… Blir avis när jag ser din ljusstake, jag plocka ner allt med julen som nu ligger
  på soffan i matrummet:(
  Du är frisk och följa tjugonaknut ska jag hoppa framöver Vet en granne där maken har asberg er och granen kvar till sommaren:) men det står jag över… Jul stakar till sista januari är ok. Gillar att alla är olika/ kram Adhd

 8. Ser att Lilja har napp i munnen, hur brukar du göra när barnen ska sluta med napp? Lämnar till tomten? Kattungarna på Skansen? Ger bort till ett litet barn? Har du gjort samma procedur varje gång eller olika? Har alla barn haft napp?

  1. Tänkte samma med napp…Känner lite som så att så stora barn som 3 är för stora för tröstnapp,har själv gett mina någon nalle/leksak fast inget fast så det blir ett nytt beroende utan en famn eller nalle att gosa med om man vill. Sen om inte annat så för tändernas skull. När har du avvänt dina barn Mirka? Har förstått på vänner som har fler än 1-2 barn(har själv 2 pojkar) att man pallar inte ta fajten lika lätt när det kommer till barn 4.5 osv. och en väninna sa att hennes sjätte hade napp till han va nästan 4, för hon inte hade tid/ork att ta tag i det, så sonen slutade självmant och hade sagt, -Jag är ju ingen baby 😉 .Nu är det inte för att döma dig Mirka, utan är mer nyfiken på ditt napptyckande, för var och en gör vad man anser bäst för sitt barn, och du verkar vara en supermamma.

 9. Duktig du är som orkar med allt o ändå ser så pigg ut ,Såg dig o Carola igår .
  Att du själv ska ha hela ansvaret för alla dina fina barn förstår jag inte
  Kram

 10. Du verkar ha en jättehärlig och mysig familj! Och jag är imponerad över alla dina barn!

  Kika gärna in min blogg , där får du läsa om psykisk ohälsa , tankar och åsikter , inspiration m.m

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..