Vänner ❤️

Idag har jag dejtat några av mina bästa vänner vilket var som balsam för själen. Malin ( Fnulan ) bor i Skåne och vi ses tyvärr alldeles för sällan men när hon besöker Stockholm försöker vi alltid hinna träffas. Jag hämtade upp Carola och vi styrde mot Kungsholmen och Wilmer kafé där Malin och Mona redan väntade på oss. Lilja fick följa med då hon är så hostig och hon var bara nöjd med lite egentid med tanterna ;-)

Vi har alltid så mycket att prata om att tiden bara flyger iväg. Älskar mina vänner som man kan prata om precis allt. Vi åt lunch – världens godaste avocadomacka 🙂

Vi har också börjat med roliga planer för en grej längre fram. Blev mycket brainstorming på kort tid 🙂

Till slut tog tiden slut och vi sa hejdå till Mona som skulle på sitt håll. Vi skjutsade Malin vidare till ett annat möte hon skulle till innan vi åkte mot Uppsala.

Nu ska vi mysa framför tv:n 😉

Kram ❤️

 1. Så UNDERBART att få tid med er alla ❤️❤️❤️❤️ Jag måste komma oftare och du kommer ju snart till mig vännen.
  Massa kärlek till dig världens finaste

 2. Varför umgås inte du och Madeleine längre? Jag har hört på omvägar varför, men för att undvika skvallret tycker jag det är bättre att du/ ni berättar.
  Så mycket för den vänskapstatueringen…

  1. Jag vet inte vad det är för skvaller du hört och min erfarenhet är också att skvaller är precis just bara skvaller 😉 Jag och Madde bor långt ifrån varandra och det är inte lätt att ses speciellt sen jag skilde mig då jag är barnfri så sällan. Men det betyder absolut inte att vi inte har kontakt längre för det har vi ofta 😉

   1. Kan minnas fel men i somras eller höstas var väl Mirka och något/några av barnen på besök hos Madde? Tror verkligen inte att man ska lyssna på skvaller heller!

 3. Malin : Så det som inte skrivs om i bloggen förekommer inte ? förekommer nog mycket mer i Mirkas och barnens liv som det inte skrivs om här 🙂 finns nog vare sej tid eller lust att berätta allt på internet ! Och varför ska det berättas om saker för att undvika skvaller ? som Mirka säger .. skvaller är just skvaller och ska definitivt inte bemötas på något sätt ! och varför är det viktigt för dej att veta om de umgås längre eller ej ? Men nu fick du svar så hoppas att du slipper undra mer och kan sova inatt 🙂

  1. Hej! Vad otrevligt det blir när andra ska lägga sig i när någon ställer sin fråga till Mirka!!!
   Det haglar ut grodor ur munnen och hen kallas skvaller kärring och det blir på gränsen till påhopp!! Varför blir det så på vissa bloggar och andra har läsare som beter sig bra?
   Vore det konstigt att hen frågar som fan? Det tycker jag inte,…… vuxna människor!!!
   Ett gott råd är att själv bilda dig en uppfattning om olika situationer! Tåget går åt bägge håll och det finns alltid tid att träffa en vän vilket Malin bekräftat:) då slipper du kallas idiot eller annat…

 4. Vad mysigt att träffa sina vänner. Tror man behöver det ibland….om man har några.
  Har själv många ytliga vänner men har en som jag verkligen kan prata med som jag träffar nu en gång i veckan då vi skriver examensarbetet tillsammans.
  Hoppas ni hade en fin kväll .
  Kramar från Malmö

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..