Födelsedagar mm

Nu verkar det vara min tur att få en släng av förkylningen. Barnen börjar sakta må bättre medans jag börjar bli alldeles sänkt. Bara nu senaste timmen känner jag mig sämre och sämre trots att jag har proppat i mig vitaminer, varm vätska och coldzyme sedan igår kväll när jag fick de första känningarna. Det är väl bara att gilla läget och rida ut stormen ;-)

Vilopaus medans man kan

I måndags fyllde Selina 14 år och självklart skulle hon firas trots ett gäng sjuka barn hemma. David fyller år på fredag men vi valde att fira även honom då.

Grattis älskade Selina ❤️

Selina och Jennifer gjorde den fina och goda tårtan 🙂

Selina hade önskat sig pengar och fick då det medans David fick 2 stora paket att öppna.

Finns inget bättre än att få slita upp paket

En Mack-långtradare och…

En cykel 🙂

Han blev så himla glad och sover med presenterna alldeles bredvid sängen 🙂

Nu vill tjejerna spela så hejdå så länge

Kram ❤️

LOADING..