Kompishäng, Mimmi m.m

Tusen tack för era tips ang gardiner ❤️ Jag hittade ett par gråa längder på Rusta som jag tror kommer bli bra :-) Hade dock beslutsångest om vilken färg jag ska ha till kuddar m.m… Rusta hade inget i ljusare lila vilket jag var inne på även fast grönt och vinrött är mina favoritfärger. Vi får se vad det blir ;-)

Jennifer, min fina Jennifer ❤️ skulle hämtas från tåget. Lastade bilen full med småttingar och åkte in till Uppsala i god tid för att hinna handla lördagsgodis först. Fick nästan en timme till godo men ville inte åka hem för att nästan direkt behöva åka tillbaka igen. Så det blev en fikastund hos Carola 😉 Precis när vi hade kommit in så fick jag sms om att tåget var 30 min sen så då behövde jag inte stressa med kaffet. Sen blev tåget ytterligare 15 min sen. Kom hem sent och var stressad över att få klart middag så fort som möjligt för sen skulle Alice och hennes kompis hämtas från ett kalas.

Har slappat till Mellot som var något bättre idag mot förra veckan. Liam ägde om du frågar mig 😉 Gardell är….Gardell. Ingen låt att komma vidare med men jag gillar gubben för att han är han.

Måste få visa Selinas frukost/lunch hon gjorde imorse. Amerikanska pannkakor

Jag var tvungen att smaka och de var himmelsk goda 🙂

Igår hade jag och Carola och några barn en kompisträff med Therese och hennes familj. Hon skulle på nåt möte i Stockholm och hade tid att ses innan det. Det var efterlängtat och vi hade mycket att prata om så tiden bara flög iväg.

Del av barnen

Barnpizza – så gulligt

Jag åt den godaste pizzan någonsin !!

Dit måste jag åka igen snart 🙂

Jag och Carola hann ta en sväng inne på Disney Store. Jag köpte en present då Älva ska på kalas imorgon och så kunde jag inte motstå att köpa denna

Till lilla Wilda

En snabb tur till Zara där jag fyndade några plagg till barnen.

Tröjor till David och Lilja. Liljas kostade bara 29kr

Även Nellies tröja kostade bara 29kr. Jag älskar rejäla reor

Thor fick en snygg lila hoodie för 69kr men den hann jag inte fota innan han tog undan den.

Resan till Stockholm tar ca en timme enkel väg. Jag och Carola hann planera en hel del jobb på resvägarna. Vi vill ju komma igång med podden så fort som möjligt men vill också göra det bra från början. Eftersom ingen av oss kan detta med podd så har vi haft en del forskning att göra kring det.

Selina och David som älskar Snapchat-filter

Som ni har märkt så tog jag bort gårdagens inlägg. Jag har tidigare inte skrivit någonting djupare ang våra problem och borde inte ha gjort det nu heller. Tyvärr så rann min bägare över. Jag vaknade i morse och ångrade att jag agerat i affekt. För mig räcker det mer än väl att jag och mina nära vet sanningen, ingenting annat är viktigt. Så nog om det tycker jag.

Jag hann inte börja möblera om idag så imorgon kör vi stenhårt innan Älva ska på kalas framåt eftermiddagen. Nya soffan får jag på onsdag så helt klart blir det inte först då 😉

Kram på er ❤️

 1. kommenterar sällan men vill bara skicka dig en stoooor kram!

  Samma sits här, dock bara ett barn med en pappa som prioriterat bort barnet. Hans val och hans förlust. Så otroligt synd om barnen.

  Det finns BRA pappor och det finns skitstövlar. Tog mig några år och acceptera att pappan sket i barnet men nu garvar vi åt fanskapet. Han är inte värd barnet.

  Jag tycker du är helt otrolig som fixar detta. Du ska va stolt Mirka!!

  Det är DIG barnen kommer att minnas. Det är DIG dom har förtroende för. Det är DU som håller i allt och det vet barnen.

  Kram!

 2. Jag har en underbar man, så på honom blir jag inte arg. Men det finns vissa andra personer som jag ibland blir jävligt förbannad på. Av ilska o vrede är det sjuhimla lätt att det blir fel. Jag brukar alltid göra som så… Min man får läsa mitt inlägg o säga sin mening vad han tycker om den. Sen låter jag även min bästa vän också få läsa innan jag lägger ut den. Om båda två säger STOPP då lägger jag inte ut det. Litet tips till dig Mirka, låt 2 vänner till dig få läsa ( inte bara en) när du har vrede i dig innan du lägger ut det

 3. Förstår att bägaren rann över och att du ville försvara dig, men bra att du tog bort inlägget också sen. Du är en fantastisk mamma! Hoppas du inte får för mycket skit efter detta bara, för det var ju ändå inte du som började pajkastningen.

 4. Hej,
  Härligt med din ärlighet och skönt att bägaren rann över även för dig. Hoppas att du kan tuffa på i livet och få den hjälp som du behöver med barnen. Du och de är viktigast nu!
  Kram och en massa omtanke

 5. Sorry, men jag tycker att klänningen är skitful Avskyr sånt lullull. Vem vill sätta på sitt barn en sån ? Även om , vad jag förstår, det var en Disneygrej. Huvaligen !!

 6. Hej

  Skickar styrkekramar. Förståeligt att bägaren kan rinna över och stort av dig att se det och ta bort inlägget. Tycker du är häftig som fixar och rodar och får ihop det. Du är en stark människa! Och minns att en stark människa är den som gör vad som behöver göras och vad som är rätt ÄVEN när man kan känna sig svag. Jag har en fråga, har du någonsin funderat på att ha en au pair?

 7. LenaJ ibland är det bara bättre att vara tyst! Vi har olika smak och tur är väl det. Du har säkert inte bara 10 poängare på dina ungar om du börjar fråga runt.

   1. Så dålig stil. Nu är ”hon”(?) Cam så barnslig så hon inte tar in fler kommentarer om att ”hon”(?) borde ta bort det publicerade. Ja, att sätta andra i dålig dager spelar tydligen ingen roll så länge ”hon”(?) kan skydda sig själv. Både jag och två kompisar har skrivit och protesterat men ingen av oss har fått sin kommentar publicerad. Jag testade en gång till idag då jag tänkte att jag kanske gjort något fel, men nej.

   2. Jag är ledsen men jag kan inte riktigt tycka synd om någon för att hens inlägg stannar kvar på nätet oavsett om originalposten tagits bort eller ej. Det är ju liksom detta vi vuxna ska försöka lära barn, att allt man någonsin skrivit på nätet blir kvar där. Då är det ju rätt konstigt om en bloggare inte vet det själv och inte överväger mer noggrant vad som läggs ut på bloggen.
    Jag förstår att det är jobbigt att skiljas, att det är besvärligt när relationer tar slut och man ska försöka samsas om allt som förut varit det självklart gemensamma men ingen annan behöver veta vem som skrivit vad och vem som sa ditten eller tyckte datten. Man kan inte ha kakan och äta den samtidigt. Dvs man kan inte tycka det är trist att få sitt privatliv invaderat av tyckare samtidigt som man bjuder in till alla möjliga åsikter genom att skriva inlägg om det.

  1. Och så hittade ännu fler inlägget.
   Jag tror ni behöver hjälp av familjerådgivning. Ni har nog fastnat för mycket och det är så många år kvar med mindre barn. Er första tanke var nog lättast att barnen hade ett hem och ni varsin lägenhet. Men det är ont om bostäder och allt kostar. Det kan ju vara frustration över att det blev så krångligt som gör att pappan bara blockerar och låter allt var typ som en depression
   Ni har en extra jobbig situation med psykisk ohälsa. Att få logistik att fungera när ni inte bor centralt.
   När TV programmet gick sa min man att ni var en av få deltagare som verkade ha koll på sina barn.
   Ta den hjälp som finns. Börja själv om inte annat, det är ett för stort lass att dra själv.

    1. Jag är inte proffs på datorer, men dem som är det kan lätt hitta inlägget på någon annan sida nu när det är borta från bloggbevakning. Det skulle jag tro. Data inlägg är inte som papper o penna att bara riva sönder och kasta.
     Som sagt vad, proffs på datorer kan hitta en nål i en höstack, tror jag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..