Möblering på G

Tar en kort paus från rumsbytet *pjuh*

Det går framåt sakta men säkert men fasiken så svettigt det är

Nu är det våningssängen kvar att flytta på och massa småsaker då. Gamla soffan får stå delad i nya vardagsrummet tills på tisdag…

Och snart ska Älva köras till kalas…

Hepp!

 1. Hej, Mirka! Det bästa är nog om du inte släpper fram några kommentarer om ditt ex eller skriver något mer om honom. Låt din blogg bara vara din blogg, din personliga blogg. Låt oss ta del av vad du som Mirka gör nu. Gillar din blogg.

  1. Ja och framför allt inte publicera en kommentar med direkt hänvisning till Bloggbevakning (tack för info *suck*) Ja en vårdnadstvist/skilsmässa ska inte bli en cirkus för utomstående i sociala medier, hur än rutten den än är.

 2. Älskade vän!!
  Vi behöver ses, fika, kramas och bara vara.
  Hur ser det ut för dig kommande vecka?
  Jag är på mitt ”Akut-jobb” måndag och tisdag.
  På onsdag har jag bara ett IUP sen är jag ”fri”…
  Kram i miljoner

 3. Hej! Jag är ny läsare på bloggen men följde er på tv för några år sedan. Tråkigt att det tagit slut mellan dig och Peter 🙁 jag undrar om ni tänkte att ni ville ha en väldigt stor familj eller om det bara blev så?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..