Kärlek, nytt till vardagsrummet m.m

Lite sent men jag hoppas att ni alla har haft en fin alla hjärtans dag ❤️

Jag överraskade barnen med en gofika på förmiddagen innan Jennifer skulle iväg. Nu var inte de sjukaste kanske så sugna på kladdkaka men de satt med i alla fall. Jag hade köpt en varsin liten present till barnen och så fick de ett chokladhjärta. Jennifer och Selina fick doftljus, Alice fick en mugg. David älskar Blixten McQueen så han fick ett set med papper, penna, klistermärken mm. Lilja fick lera och Nellie och Älva fick bokstavspärlor. Benny fick en nalle, Thor lego och Oliver och Victor fick spel. Alla blev glada ❤️

Eftersom jag har sjuka barn hemma så körde jag och Carola live så att Carola bjöd in mig på liven så att vi båda kunde vara med på varsitt håll. Det laggade en hel del men var en bra nödlösning 🙂

Senare på dagen fick jag hem nya möblerna till vardagsrummet och skruvade som en tok tills allt var klart.

Vi alla var nöjda med resultatet 🙂

Nu väntar jag bara på att få hem nya gardiner och bestämma mig för färg på kuddarna. De vinröda är en nödlösning tills vidare 😉 Kanske även dags att ta ner julstjärnan…!

Framåt kvällen blev jag dålig och hade frossa. En rejäl sjukdomskänsla i hela kroppen. Nu hoppas jag på att det ger med sig och att jag inte blir lika dålig som många av ungarna har varit! Har inte tid att vara så sjuk.

På fredag förmiddag ska Selina göra sömn-EEG. Jag målar inte fan på väggen utan tar det som det kommer. Håller dock hårt på tummarna för att hon ska slippa nya anfall. Annars så mår hon ok just nu.

Även David är piggare och har varit helt feberfri idag 🙂 Däremot har Thor insjuknat och han sov bort hela eftermiddagen. Han vaknade lagom när Farmen slutade och undrade om den går i repris på morgonen. Hur så undrade jag då…? Han var helt övertygad om att det var morgon

Nu säger jag godnatt och massa kärlek till er alla ❤️

 1. Dessa toarullar som är med på alla bilder .Förstår att det är servetter för er hihi men Ikea har ju vita jättebilliga servetter ser ju trevligare ut med ett servettställ på köksbordet.

  1. Karin, du har nog missat att det är Mirkas signum att ha toarulle på bordet. Så där så det numer nog finns risk för att om hon sviker toarullen och har hushållsrulle eller servetter på bild så kan det nog bli ett jäkla liv…..Ha,ha,ha! Mirka? Kan du inte ha samarbete med något toarullsföretag ?

  2. Men herregud, hur många gånger ska ni ha den där jäkla diskussionen? Fattar ni inte att Mirka själv bestämmer utan att ni behöver lägga er i? Låt det vara istället för det leder ingen vart att älta det där fler gånger. Tack för mig.

  3. Karin! Jag förstår att toarullar inte förstörde din dag 🙂
   Mirka vill ha inrednings tips och då körde du även köket. Vi som har inrednings känsla blickar omedvetet över hela området…. Jag håller med dig utan att även jag få dagen förförd att för min egen del inte skulle gå… Här gäller servetter utan ställ, lägger dem lite fräscht i.. Lika med människor som ställer fram kastruller på bordet! Huva så hemskt… Jag bor ensam men är noga att göra mys vid m bordet… Underlägg servett uppläggningsfat… Gjorde lika när barna bodde hemma.. Måste det alltid på vissa bloggar vara fan som hugger i ryggen och gnäller på dem de anser själva gnälla!!! Märker ingen att era åsikter till andra är exakt samma? Trist och mycket trist.

  4. Karin : Att du har betydligt mindre att göra än Mirka råder inget tvivel om när du har tid och ork att störa dej på att hon har toarullen på bordet … du har inte tänk tanken att Mirka inte har tid att åka till Ikea för att köpa servetter ? Försök att sätta dej in i andra människors situation innan du uttalar dej om vad de gör , Om du nu promt måste uttala dej oombedd !

 2. Spelar väl ingen roll om man har toapapper eller annat ,Är väl inget att tjata om Mirka har väl annat som är viktigare att tänka på .

 3. Hej Mirka!
  Alltså din blogg är helt fantastisk, gillar att följa den och den är en av mina stora favoriter 🙂
  Du förmedlar så mycket värme och trygghet i din blogg, dina barn verkar så harmoniska också.
  Hoppas att allt går bra för Selina i morgon <3
  Kram <3

 4. Karin! Detta eviga gnäll. Servetter blir ganska dyrt i längden om man är många. Låt Mirka ha sina toarullar på bordet. Jag är ganska säker på att toarullen inte går mellan toan och matbordet. Mirka tycker du skall satsa på puderrosa gardiner och kuddar. Kommer bli superfint till den mörkgrå soffan. Kram

 5. Jo så här är det , man släpar hem toa papper och tänker neej inte en bal med hushållspapper oxå…:((. Så tar barn 2m hushållspapper för att torka ett smutsigt finger så toapapper i köket är de bästa;)))

 6. Tappar sugen att läsa bloggen med dessa eviga påhoppad!! Toa rulle på matbordet ser allt annat än trevlig ut!!! Alla gör som de vill naturligtvis det här är min åsikt… Att rullen står på bänken är annat… Detsamma gäller mör människor har flaskor på bordet med eller utan alkohol.. Myset försvinner!!!!
  Nu till det nästa! Mirka! Rummet blev jätte fint.. Tänkte föreslå att tv skulle ställas på byrån men du såg det själv… Jättefint! Absolut skulle jag rekommendera längder i grått eller vitt… Ljusgrönt skulle även det funka med matchande gardiner… En golv lampa med grå skärm och ett par lampor blir punkt över i:et:) ser fram emot klarhet… Duktigt Mirka du hittade känslan, det är endast att våga som krävs:) kram från en som älskar inredning…

 7. Rumsbytet blevjättebra 🙂
  Inredning ? Jag gör så att JAG tycker det är mysigt 🙂 Skiter i alla trender osv osv
  Vi kör också med toalettrulle i köket 🙂
  OCH med kastruller på bordet
  Huvudsaken är väl att vi alla trivs med hur vi vill ha det.

 8. Det bästa med din blogg, Mirka, är att den speglar SOM FOLK HAR DET MEST! Med toarulle och allt! De allra flesta har ett vanligt liv med ett vanligt hem. Men i bloggvärlden är det retuscherat och med filter. Jag älskar din blogg för att jag känner mig hemma. Och det gör nog många! Fortsätt leverera DIG och DU. Piffigt ibland, stökigt ibland och alldeles underbart för de mesta!

 9. Jättefint nytt vardagsrum <3 älskar soffan, den ser himla skön ut. PS. Jag har också toarulle på köksbänken ibland ha ha ha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..