Mitt i Mello

Innehåller reklam

Vi sitter här och ser på Mello som så många andra. Jag har ingen stor favorit och tror inte någon av finalisterna vinner Eurovision heller Hörde i radion att Benjamin är storfavoriten hos betting-sidorna och jag personligen hoppas att de har fel. Jag kan bara inte med hans låt. Jag gillar Felix, John och Mendez mest 😉

Men vem vet, kanske Rolanz skulle kunna göra succé på eurovision Lite som när finnarna vann med Lordi. Ett extremt udda inslag liksom 😉

Ja ja, snart vet vi vinnaren.

Nellie, Lilja och David somnade snabbt framför tv:n och nu ligger de och Älva nerbäddade i sina sängar. Jag har sällskap av Thor, Oliver och hans kompis Casper fast de är mer intresserade av att babbla med varandra 😀

Äntligen börjar Alice piggna till. Hon har varit helt däckad i feber sedan onsdagkväll så det var på tiden. Och inga nya sjuklingar än så länge *peppar peppar*

För ett tag sedan fick jag en förfrågan om jag var intresserad av en elektrisk öppen spis. Min syrra hade en sån för många år sedan och de är så fina. Skillnaden är att den jag har har 2 värmeeffekter på fläkten och värmer ca. 25-30 kvm. Perfekt för vårt vardagsrum 🙂

Ungarna älskar mysfaktorn med vår ” Mozart och jag älskar att ha denna känsla av en öppen spis 🙂

I veckan kom Oliver hem med en vacker ros han gjort i skolan ❤️

Älskar den ❤️

Här har det snöat till och från de senaste dagarna. Som tur är så är det inte så där sjukt kallt längre.

Det är vackert men tack och lov snart över 😉

Nu har de utländska juryn gett sina poäng…Benjamin leder…. men än finns det hopp.

Lite kaffe på det här kanske….

Kram ❤️

 1. Smaken är olika och de är väl tur de, trist de hade blivit annars. Själv höll jag på Benjamin. Så himla begåvad o jag tyckte nästan de var snudd på utklassning. Han kan mycket väl vinna hela tjottalongen

 2. Klart Benjamin ska vinna länge sen jag hört en så bra låt. Vinner den stora också den 12maj..hurr för Benjamin

 3. Har inte tittat på någon deltävling och min första tanke när jag hade tittat på alla bidrag i kväll var är detta de bästa låtarna? Hur i hela världen lät då låtarna som röstades bort? Hur som helst så tycker jag att det var rätt låt som vann.

 4. Hej på er! Nej, nej, ni har fel! Rolandz borde fått vunnit,hahahaha!
  Vi får vänta tills hösten, då kan vi åka till Göteborg, gå på Rondo(Liseberg) och se hela showen där!
  Jag hoppas ni får en fin dag familjen och att alla kryar på sig helt tills i morrn, ha det gott!

 5. Har inte tittat på Mello på flera år, tröttnade när de började med alla deltävlingar… snacka om långrandigt!
  Hahah… tråkigtant är jag nog

  Rosen är jättefin! Förstår att du gillar den

  Hemma har vi två läger, jag älskar snön (även sol)… dock börjar maken tycka att det är mer än nog nu
  Jaja, snart är våren här och vi all kan glädjas åt den.
  Ha en fin söndag!

 6. Tur att smaken är som baken,delad.hade själv Rolandz som favvo. men ärligt så är det ingen låt alls som slår.måste säga att det var bättre förr.Som dom skriver Sverige kommer att skämmas.

 7. Tycker att det med mellon har spårat ur. Jag tittar visserligen men är inget stort fan av den, Det har blivit på tok för mycket med alla deltävlingar utländska juryn mm. Tanken är väl att vi folket i Sverige som ska avgöra vilken låt som ska representera oss? Herr Björkman verkar ha fått hybris och dumförklarar en hel nation genom sitt agerande. Skulle jag personligen få välja fritt och påverka mitt motstånd i en tävling så skulle jag rösta på den som var sämst för att bättra på mina egna chanser. Fast med schlagern är det väl annorlunda eftersom ingen egentligen har råd att arrangera det så vill väl ingen heller vinna? förutom Sverige då kanske. Bättre att gå tillbaks till ursprunget och låta en artist sjunga alla låtar på en kväll. För det är väl ändå låten man röstar på 😉 Sen kan man väl kanske låta någon ”större” artist framföra låten i den stora tävlingen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..