Att gå in i väggen

Det är inte att rekommendera att göra mitt i natten! Som jag lyckades med inatt.

Det var dumt. Det gjorde jävligt ont. Gav mig en fin bula som fick kylas ner med nåt ur frysen. Huvudvärken sitter fortfarande i.

Lyckades dessutom träffa den värsta hörnan…

Fråga mig inte hur jag lyckades med detta för jag har ingen aning

Ha en fin dag ❤️

  1. Hej. Då jag hade influensan för några veckor sedan och gick upp på toa på natten.Lite vimmelkantig var jag och gick in i en fotölj ,slog i knät och skadade några revben!! Så kan det bli om man inte är riktig försiktig. Skönt att du är på benen igen och kan fixa med dina fina barn. Kram på dig.

  2. Aj! Det där såg inte skönt ut!! Det är så lätt hänt…
    Jag är en sådan person som genar vid bord etc. innebär att jag har blåmärken överallt typ suck!
    Har liksom inte full kroppskontroll

    Ha en fin tisdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..