Ungarna vill ha en bebis

Idag har vi haft besök av Emmelie och hennes lilla familj ❤️ Och jag vet inte hur många gånger ungarna frågade mig om jag kunde bli gravid så vi fick en bebis i huset igen Det tåget har definitivt gått och nu är det barnbarn som får ta emot all gos istället. Och som barnen och jag har gosat med lilla Wilda idag. Så underbar och söt liten bebis. Glad hela tiden och väldigt pratglad.

Wilda med sin nya Mimmi-body

David hade svårt att låta bli Wilda. Han ville klappa henne på kinden hela tiden 🙂

Alla fick testa hålla i henne och Selina passade på att gosa medans hennes ansiktsmask torkade 😉

Emmelie frågade mig om det var värt att köpa en bumbo-stol?

Vi hade en sån till Lilja och helt ärligt så gillade hon den inte speciellt mycket. Så mitt svar var nej – inte värt.

Vad tycker ni? Så Emmelie får flera åsikter tänkte jag 😉

David och Lilja var helt slut på kvällen som blev sen för deras del och somnade på max 5 minuter. Även de större somnade fort förutom Benny som ser på film och Alice och hennes kompis Esther.

Jag önskar ännu mera att vi kunde bo närmare Emmelie så vi kunde ses mycket oftare. Saknar de redan ❤️

Nu fastnade jag framför tv:n och en X-man film. Har sett den och även om de filmerna är bra så är det nog dags för mig att gå i säng innan jag somnar i soffan…

Kram❤️

 1. Vi hae lånat en Bumbostol (ville inte lägga ut pengarna innan jag visste om den var bra) och vi älskar den. Vår son sitter i den ofta när vi t.ex. Ska laga mat, då kan han sitta med på bänken och se vad vi gör och då är hab nöjd och glad. Tycker också om den eftersom den är lätt att vara med. Men jag har hört måna olika åsikter så det beror nog mycket på vilket barn man har och vilka behov man har.

 2. Vi har lånat en Bumbostol (för att vi inte visste om det var värt att köpa en) och vi använder den hela tiden. Vår son vill gärna vara med och se vad vi gör så när vi t.ex. Lagar mat sitter han i den på bänken och är hur nöjd som helst. Sedan är jag mycket hemma själv för min man jobbar borta och då är bumbon bra att ha i duschen så kan jag duscha av mig och vår son är nöjd. Den är också smidig att ha med. De enda negativa är att den nästan varit för liten kring låren. Men annars rekommenderar vi den starkt. Men har hört många delade meningar så de beror nog på barnet.

 3. Definitivt INTE värt det! Bebisarna ska inte kunna sitta när dom är så små, håll ingen dom har i en Bumbo är inte bra, dom sitter ihopsjunkna och framåthängda vilket inte är bra för varken ryggen eller nacken! Be dom köpa en babysitter istället, där ligger bebisen i en mer upprätt position. Det är mycket bättre för deras lilla kropp. Lilla Wilda var ju underbart söt! jag förstår att du saknar dom men kanske dom kan komma och stanna några dagar i sommar❤️

 4. Vi använde en sån hela tiden då våran tjej vägrade ligga och gnällde annars. Alla tycker olika och vi testade oss fram och älskade verkligen att hon satt så nöjd och tittade på oss andra i allt längre stunder. Det gjorde att jag kunde göra lite annat än hålla i henne hela tiden (hon vägrade ligga och gallskrek jämt både på rygg och mage). Kram

 5. Vi hade till äldsta tjejen men gillade inte alls. Tyckte mest den var bökig så den blev bara stående.

 6. Vi använde bubo lite grann, inget som vi kände hi behövde till de andra två yngre barnen.

  En varning till ni som har bumbo/babysitter på tex en bänk. Det finns rapporterade (allvarliga skador) när barn har vält/trillat ur och ner på golven. De ska endast användas på golvet!

  1. Bra! Det var det första jag tänkte på vid tidigare kommentar att bebisen sitter på bänken. Bebisar ska aldrig någonsin vara på någon högre höjd. Jag tror inte på produkten, har haft babyvagga som gungar med fin musik. Bästa köpet, slutanvänd efter fyra barn.

 7. Jag köpte en för 50 spänn av en bekant. Då var det klart värt pengarna eftersom den användes ungefär 2 ggr dottern tyckte inte alls om att sitta i den. Och har barnet lite knubbiga lår,vilket de flesta har i den åldern är det lite meck att få bort dem från bumbon.Sitter som gjutna haha. Skulle dock inte köpa en för fullpris nej.

 8. Vår bebis hade tjocka lår och då var den lite jobbig att få ur. Sitter bebisen ostadigt men vill sitta så säkert användbar. Skulle inte rekommendera en ny, så mycket är den inte värd.

 9. Håller med dig – inte värt! Vi köpte en till första barnet, använde den två gånger.. Till andra barnet har vi inte använt den alls..

 10. Jag köpte en på blocket för 150kr och jag använde den väldigt mycket till min dotter då hon ville vara med och blev väldigt kinkig i sin babysitter. I bumbon blev hon nöjd och man kunde få laga mat utan att ha en bebis i famnen.

 11. Mitt tips är att köpa en på blocket för en billig peng så kan man se vad barnet tycker men behöver samtidigt inte lägga ut så mycket pengar. Bra för miljön också med second hand 🙂

 12. Inte värt. Köpte en till min 2. Använde den kanske ett 10 tal gånger. Såg ut som de satt så obekvämt. Bättre med baby sitter.

 13. Köpte en begagnad när vi fick sista sonen. Bättre än en babysitter när han blev stadigare i ryggen

  Han kunde vara med på ett helt annat sätt

  Tycker man kan köpa en på blocket och testa sig fram
  Alla barn är olika
  Vissa nöjer sig med att ligga på golvet, dom min äldsta gjorde. Ägde ingen babysitter till henne ..
  Barn nummer två levde i sin babysitter istället
  Barn nummer tre var en blodigel o levde helst i bärjsalen 24/7 🙂

  Så man får testa sig fram helt enkelt

 14. Ansiktsmask på ett barn, varför? kanske bättre att gå till hudläkare om hon har hudproblem i den åldern.

  1. Många använder ansiktsmask fast man inte har hudproblem. Skön känsla efteråt plus att endel innehåller bra ämnen som kan vara bra under vinterhalvåret tex :).

 15. Du som haft ett antal barn på förskolan, vad tänker du om Förskoleupproret som nu lyfter fram hur verkligheten ser ut i många förskolor för barn och pedagoger? Har du anat att det varit sådana omständigheter?

 16. Vi köpte en bumbo på blocket för dryga 200kr och det var helt klart värd. Vi hade mycket nytta av den till ena barnet men inte så mycket til andra barnet. Sen sålde vi den på blocket och fick alla pengar tillbaka .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..